Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanikowa dziewczynka

czy wy też macie taką manię na punkcie kupowania bielizny?

Polecane posty

Bo ja uwielbiam kupowac staniki. Mam ich mnóstwo, od jednokolorowych (w najróżniejszych kolorach, od bieli, poprzez błękity, czerwienie, itd, do czerni), po staniki w różne desenie np. moro, kwiaty, serca, panterki, listki, kropki, paski... Mam też staniki z różnymi motywami z bajek dla dzieci np. ze Snoopym, albo jakimiś myszkami czy pieskami ;) Fasony też mam różne, od sexownych, poprzez eleganckie, do całkiem sportowych i luzackich. Każdy mój wypad na zakupy kończy się w sklepie z bielizną i kupieniem jakiegoś biustonosza. Dzisaj np. poszłam kupić sobie buty jesiennie, ale wróciłam do domu z dwoma stanikami - jeden cielisty, a drugi w kolorową kratkę :D czy wy też tak macie?

Gość hjhjhj
jesli je wszystkie nosisz to ok , a jesli nie to jest z tobą cos nie tak .

Gość anikaaaaa
ja mam tak z figami :)

chodzę we wszystkich ;) zawsze dobieram stanik do stroju :D wiem, że to trochę głupie hobby, ale naprawdę uwielbiam staniki kupować :) tak jak niektóre kobiety namiętnie kupują buty, inne torebki, a ja biustonosze ;)

ale ja też mam małe piersi :( nawet bardzo małe, zawsze kupuję najmniejszy rozmiar stanika. Ale to i tak nie zmienia faktu, że je uwiebilam :D

Gość jhuih
Wole miec 5 super jakosciowo stanikow niz jakies badziewa za 50zl kazdy:O

Gość jhuih
Z tego co pisze to ma ze 20 stanikow, wiec nie sadze zeby kazdy kosztowal po 150-300, chyba, ze lezy na kasie albo ma sponsora:D

Gość obbsesssja*
hej! :) ja mam obsesje i musze sie chyba leczyć.a mianowicie chodzi o koronkowe stringi. Obojętnie czy zobacze je w markowym sklepie z bielizną,na rynku lub na allegro jeśli są koronkowe i przezroczyste musze je miec:D. Mam w domu tyle par,źe niektorych jeszcze nie założyłam i leża z metkami (ale i na nie przyjdzie czas). Oprócz tego lubie jeszcze bieliznę z dodatkami biżuteri a nawet taką bardziej wyuzdaną np z dziurą w kroku i tego tez mam pod dostatkiem! :D