Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden Wawa

Jestem sam i niedobrze mi z tym...

Polecane posty

Gość taki jeden Wawa

Od dłuższego czasu jestem sam. Byłem w dłuższym związku, trwał 2 lata, nie wyszło, ale było to 3 lata temu i od tamtej pory nie mam nikogo. Jestem rozrywkowy, ale bez przesady, uroda- średnio, ale są brzydsi ode mnie i mają już zony i dzieci, a ja.... Co robię nie tak?

Gość ile masz lat ?

Gość taki jeden Wawa
26

Gość ja wiem co robisz zle
1.nie masz pokaznego konta w banku 2.nie jezdzisz dobrym samochodem, lub w ogole go nie masz 3.jestes bezrobotny lub masz chujowa robote 4.mieszkasz ze starymi zamiast we wlasnej chacie:p jak cos przeoczylam to popraw:D

Gość taki jeden_Wawa
a moj kutas ma 46 cm

Otóż na tym forum jestem trzeci raz w życiu ;) Mam własne mieszkanie, nie jest to willa z basenem, ale nie mieszkam z mamusią Mam samochód, do najgorszych nie należy, choć nie jest to też najgorszy model Pracuję, zarabiam w miarę, właściwie to nie mam na co wydawać kasy, no bo na co? Odkładam, właśnie na konto w banku ;)

Gość ja wiem co robisz zle
w takim razie wymiekam:p moze jestes zwyczajnie niesmialy, zamiast tutaj siedziec wez jakiegos kumpla i idz do klubu, pelno tam pieknych samotnych kobiet szczegolnie w Wawie podejrzewam

Gość Sakrbik
I to wszystko w wieku 26 lat to żartujesz..................... Nikt cie niechcę bo masz pryszcza na nosie

Gość asedrfghjk
powiem tak olek to forum bo dobrych rad tutaj na pewno nie dostaniesz. Albo cie wyśmieją albo wyzwią. Jak chcesz porozmawiac to wejdz na www.forumdlainteligentnych.pun.pl może razem cos wymyslimy. zapraszam

Tak, to wszystko w wieku 26 lat, tak jak pisałem- nie mam cudów, nie jestem prezesem banku z willą i najnowszym lamborghini, ale najgorzej nie jest... Jestem wesoły, niegłupi, wiec jak tak sobie myślę, to chyba jednak o ten wygląd chodzi :o

Gość asedrfghjk
wejdz

Gość hmm tak mysle
no kobiety na bank zwracaja uwage w tym wieku na wyglad, pewnie jestes niski, bo wiekszosc moich kolezanek od razu kasuje takiego goscia, lub gruby