Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

temperatura

ból podbrzusza po miesiączce

Polecane posty

witam kobietki.Mam problem bo po @boli mnie podbrzusze a raczej jest to uczucie skurczu kucia napięcia a do gina idę dopiero za 2 tyg.może któraś z was tak miała mam nadzieje że to nic poważnego dodam jeszcze że staramy się z mężem o dzidziusia a @miałam obfitą jak nigdy.PISZCIE CZEKAM NA WASZE OPINIE

Wiem że to dziwne bo zawsze takie uczucia to ma prawie każda przed @ kobiety doradźcie mi strasznie się denerwuję nie jest to taki uciążliwy ból ale jest czekam z niecierpliwością na wasze opinie

ja przy torbielach miałam bóle, kłucie, ale umiejscowione z prawej lub lewej przy zapaleniu pęcherza jedynym objawem był ból podbrzusza i nigdy bym nie wpadła, ze to pęcherz ciężko cokolwiek stwierdzić

zapomniałam dodać że jeszcze boli mnie krzyż tak na dole zwariować można hmm ciekawa jestem co to może być

no niestety tylko lekarz może tu pomóc. Przyśpiesz wizytę, jeśli się martwisz a który to dzień cyklu? Ja tak miałam tez w okolicach owulacji

Gość hdffsdss
ja tekie cos mialam,ale po laparoskopi zaraz po miesiaczce az do owulacji, ale to bylo 1 cykl zaraz po laparoskopii mysle ze organizm jescze "wariowal, " a teraz juz ok mysle ze powinnas isc do gin koniecznie pozdra