Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka czy co..

a mój mąż..

Polecane posty

Gość desperatka czy co..

nie chce się ze mną kochac bo mówi że od czasu urodzenia dziecka jestem inna. nie chce mnie "tam" dotykać, całować... seks rzadko i raczej na zawołanie.. czy coś ze mną nie tak? sądzę że wizualnie nie zmieniłam sie na tyle by nie chciał się ze mną już kochać.. wróciłam do swojej wagi, nie mam tam większej dziury....

Gość ja wiem co robisz zle
wiec zapytaj go zwyczajnie o co chodzi, z chlopem trzeba kawe na lawe

Gość desperatka czy co..
robiłam to nie jednokrotnie.. to on do mnie że ja naciskam na seks i on się blokuje i nie chce wtedy, że jest zmęczony, że jestem INNA od porodu...

Gość anikaaaaa
dokłądnie...mzoe potzrebuje czasu aby osowoic sie z sytuacja...wiesz facet jest wzrokowcem...moze widział poród, ta krew i wogóle? dla nas to normalne ale dla nich...moze nie umie sobie poradzic ze tam na dole to nie tylko juz jest do pieszczenia ale tez wyszedł z tamtad dzidzius???

Gość ja wiem co robisz zle
to zapytaj jak to INNA? czyli jaka?

Gość desperatka czy co..
dodam że od porodu minęło 4 lata.... był nie przy samym porodzie a przy zszywaniu.. on wtedy robił zdjęcia córci.

Gość desperatka czy co
A moze to wina tez tego ze przestalam sie depilowac, maz mowi ze mu to nie przeszkadza ale jednak czasami lapie mnie za te wlosy lonowe, szarpie i sie smieje, sprobowac ogolic tak jak przed porodem i zobaczyc jaka bedzie reakcja?

Gość desperatka czy co..
WON PODSZYWOM.. wyżej nie ja pisałam :(

Gość desperatka czy co..
glupie podszywy :/ doradzcie cos prosze bo ja naprawde lubie sex, lubie kazda pozycje, proponowalam nawet alan ale skrzywil sie tylko, wstal bez slowa i wyszedl...a mnie sie chcialo plakac :(

Gość desperatka czy co..
anal mialo byc, dodam ze nie uwazam tego za niczego zlego w malzenstwie, jestem czysciutka i zadbana zawsze

Gość desperatka czy co..
człowieku nudzi ci się? spadaj g*wniarzu.. analnie też się kochaliśmy i nie miał nic przeciwko..

Gość desperatka czy co..
a dziury napewno nie mam wiekszej bo kiedys wkladalam 4 palce i teraz tez tylko 4 moge, cala dlon nie wejdzie wiec co sie zmienilo? :( :(

Gość desperatka czy co..
dobra.. widzę że tu normalnych ludzi nie ma... a tobie mam nadzieję ktoś kiedyś obije morde za podszywy... do szkoły zap***rzaj się uczyć

Gość desperatka czy co..
napisal smsa bo go spytalam o to, chyba sie zabije :( zaproponowal 3 z nasza wspolna kolezanka, gnoj, chyba go zostawie ale co z dzieckiem ? :(

Gość desperatka czy co..xx
dobra desperatka, juz koniec :) weekend sie zaczyna, koniec pracy :) moze wpadniesz to sie pogodzimy, przygotowac wodke?:)