Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Yoko_Ono_

Wczoraj nowopoznany facet zaprosił mnie do siebie na kawę i ...

Polecane posty

Gość _Yoko_Ono_
własnie intuicje miałam sprzeczna - raz sygnaly na TAK a raz, ze cos jest tu nie w porzadku, tylko ze to nie bylo poparte zadnymi powodami - ot taka mysl, ze cos z nim nie jest tak

Gość Fajny topik...............
"(w sms zaproponowałam mu kawe u siebie w domu" No i co? Facet który tylko zalicza z pewnością przyjął by takie zaproszenie, bez względu na to czy ma łatwiejszą pod ręką czy niema. Powód musi byc inny.

Gość nie masz czego zalowac
nie zalezy mu

Gość _Yoko_Ono_
ale smsa wysłałam zaraz po tym jak wrociłam od niego - on mi wtedy propnował zebym została u niego na noc, nie zgodzilam sie, on przyjał to niby w porzadku i po poworcie wysłałam sms z zaproszniem na nastepna kawe ale tym razem do siebie do siebie

Gość telewalentynki97
KURWISZON

Gość 718ssksm18910
Niepotrzebnie wysyłałaś smsa zaraz po.

Gość _Yoko_Ono_
mam to w doooopie - wyslalam smsa zaraz po, bo wtedy jeszcze tego dokładnie nie widziałam jaki on jest a to ze nie odpisal tylko dało mi jasny obraz calej sytuacji !

Gość _Yoko_Ono_
a tak w ogóle to choc facet był bardzo elegancko ubrany to jego mieszkanie nie wiem czemu ale było oblesne (wynajmuje kawalerke) i ja w takim czyms sexu uprawiac nie będę :classic_cool:

Dlaczego wyzywacie autorkę!? Nie kumam, normalna dziewczyna, szukająca faceta, by stworzyć z nim związek, a Wy tu ją od różnych wyzywacie(nie wszyscy, mówię o kilku osobach). Pogięło Was.

Gość _Yoko_Ono_
a twierdził, że szuka kogos na powaznie - a to szuja ! :/

Gość Marcin84w
kawalerka Ci nie przypasowała?? oż w morde :/ ciekawe co byś napisała jakby mieszkał z mamą ale w 3 pokojowym mieszkaniu...

Gość Judytkkkkaaaa21
Generalbnie moze szukac kogos na powaznie tylko w starszym wieku faceci sie boja ze laska moze chciec nim manipulowac tzn seksem lubia miec kontrole nad związkiem

Gość Judytkkkkaaaa21
Wie że już byłaś w związku miałas seks i chce tez zebys mu okazała czy go akceptujesz moze byc tez tak ze daje czas tej znajomosci zeby przemyslec co odczuwa w stosunku do Ciebie czasem najłatwiej z dala

Gość Judytkkkkaaaa21
Tu ktos madrze Ci doradził żebys nie załowała ze nie poszłas wbrew sobie Bradzo Ładnie postapiłaś traz musisz o tym zapomniec tzn rzucic sie w wir rózn ych zajęc jesli ma cos z tego byc to bedzie a poza tym kazda syt.nas czegos uczy

Gość _Yoko_Ono_
kawalrek to był tylko gówzdz to trumny - nie bede szła do łozka z facete tylko dlatego że on tego chce i na dodatek w takich warunkach mieszkaniowych , mam troche szcunku do siebie i nie jestem młoda siksa

Gość DiscoDiva
miałam kiedyś podobną sytuację, ale spotkałam się z facetem tylko jeden raz. spotkanie było całkiem sympatyczne, chociaż ilość przesłodzonych komplementów od razu skierowała mnie na tory podejrzliwości :P i mimo, że wypiliśmy trochę alkoholu (tak wiem, tak się nie robi na pierwszym spotkaniu, ale byłam wtedy bardzo młoda i niekoniecznie zwracałam na takie rzeczy uwagę), nie udało się biedakowi do wyra mnie zaciągnąć. później co prawda odezwał się jeszcze kilka razy proponując spotkanie, ale ja nie miałam ochoty i tak mu napisałam. i to był koniec, nastała cisza, która tylko mnie utwierdziła w przekonaniu na czym mu zależało. z dwa miesiące później dostałam od niego smsa na dzień kobiet :D jakieś życzenia i nic więcej. podziękowałam smsem i na tym to się skończyło. pewnie liczył na to, że napiszę coś więcej, może będę chciała się umówić nawet :P biedak widać przez dwa miechy nie znalazł innej laski do seksu hahaha albo skończyły mu się jednorazówki :P

Gość alamiracle
ja tez mieszkam w kawalerce ale jest bardzo ladnie urzadzona i wcale nie oblesna

autorko-nie załuj..teraz widzisz,ze ten facet nie jest wart Twojego czasu...nie jest wart Ciebie:) Wierz mi,czułabys siepodle,gdybys wtedy pposzła z nim do łozka-a on straciłby zainteresowanie Twoją osobą-tak jak teraz..Tak naprawde to jestes w komfortowej sytuacji-nie uległas dupkowi i przy okazji przekonałąs sie ze zależało mu nie na Tobie,tylko na seksie z Tobą..a to cholerna,jak wiemy różnica:) Jestes młodą osobą,spotkasz kogoś,kto da Ci szczescie:) a o tym panu postaraj sie zapomniec jak najszybciej..powodzenia:)

Gość asdadada
A raport doreczenia dostalas? ;]

Gość i co odezwal sie czy nie
ciekawe