Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilee

facet - RAK ! czego mozna sie po takim spodziewac ???

Polecane posty

Gość idzie rak nieborak jak....
Ze cie uszczypnie w dupke heheh

Gość co ty wygadujesz?
wierzysz w takie rzeczy?

Gość wszystkiego najgorszego
będzie chodził do tyłu skubaniec, będzie szczypał, szwędał się po bagnach, cuchnął i brzydko wyglądał

Gość zdrady, bicia, pijaństwa
tak samo jak po skorpionie i innych znakach.

no podobno chamy i egoisci, ale ja tam nie do konca sie tym sugeruje np ja jestem rakiem kobieta i mam faceta strzelca i pasyjemy idealnie a podobno ten uklad nie ma szans.....

Gość co ty wygadujesz?
Z tego co pamiętam to jeden ze znaków, które łatwo wpadają w nałogi, szczególnie mężczyzni. Mają niestały charakter, szybko zmieniają zdanie lub łatwo ulegają wpływom otoczenia. Bywa, że są nadwrażliwi i skrywają to co je boli, ale lubią ludzi i są bardzo towarzyscy. Choćiaż kiedyś czegoś na ten temat się uczyłam, to i tak w to nie wierzę. I tobie radzę też z dystansem do tego podchodzić.

Mój mąz to Raczek i jest cudownym człowiekiem pracowity opiekuńczy i towarzyski z poczuciem humoru ja jestem strzelec niby te znaki do siebie nie pasuja ale ja w to nie wierze bo wkoncu juz jestesmy 6 lat szcześliwi razem:)

Gość będzie ciągle wracał do tego
będzie ciągle wracał do tego samego tematu będzie ciągle wracał do tego samego tematu będzie ciągle wracał do tego samego tematu będzie ciągle wracał do tego samego tematu będzie ciągle wracał do tego samego tematu

Gość Beatkoman
chcesz wpierdol ?

Gość MONIKA1974
Z RAKIEM JESTEM JUŻ 20 LAT:) NIGDY NIE PODNIÓSŁ NA MNIE RĘKI BO SZYBCIEJ JA BYM GO TRAFIŁA:) ALE JEST TO DOMATOR:) I JEST BARDZO PRZYWIĄZANY DO RODZINY I TRADYCJI:)

po raku spodziewaj się wszystkiego :D żartuję... tak pokrótce cechy charakteru: introwertyzm, niepewność siebie, pamiętliwość, dystansowanie się świata, nadambicja, wbrew pozorom jednak raki lubią ludzi i są im życzliwe, często mają głębokie poczucie niezrozumienia i alienacji, nieustannie się czymś zamartwiają :D

Gość aha i achh
nie lubię

Gość issssssska
a ja tam mam (jak narazie) dobre zdanie o panach rakach :-)