Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molendaaaa12

Czy to może ciąża? 10 lat na DIANE35....

Polecane posty

Gość molendaaaa12

Hej laski Ja brałam 10 lat DIANE35, ale bardzo nieregularnie. 1 opakowanie starczało mi na 2 miesiące!!! bardzo przez to nieregularny okres !! zapomniałam o tych tabletkach.\ Miałam przerwy na Yasmin i NuvaRing itp, ale zawsze wracałam do diany. Od końca lipca nie biorę. ok 10-15 sierpnia miałam @ do dzisiaj nic. Ostatnio jak je rzuciłam *jakieś 10 miesięcy temu to miałam @ normalnie po miesiącu. ROBIŁAM test ale nic.... Jak myślicie, czy test mógł jeszcze nie wykryć czy już by wykrył? Nie wiem jaki mam cykl, kiedy jestem płodna a kiedy nie.... Cholerka....

Gość 1opakowanie na 2miesiace
ci wystarczało??:O a to w ramach oszczednosci miało byc?:D

Gość molendaaaa12
eh, nie, zapominałam tylko. Brałam jedna tabletkę potem 3 dni nic, potem 1 albo 2 i tak jakieś 5 miesięcy.... Czy coś może być na rzeczy? Zależy mi na ciąży...

Gość jesteś normalna?
Jak można w taki sposób brać tabletki antykoncepcyjne i oczekiwać, że będą skuteczne???

poczekaj kilka dni i powtórz test lub idź na badanie krwi- ono jest pewne. Po tylu latach brania tabletek prawdopodobnie organizm potrzebuje czasu, żeby dojść do siebie- mi po około pół roku dopiero miesiączki się uregulowały

Gość molendaaaa12
ale ja je brałam na cere, nie jako antykoncepcje. A że się sprawdziły to inna sprawa. Jak widać skuteczne, bo dzieci nie mam :D

Gość molendaaaa12
czy test może teraz jeszcze nie wykryć? robiłam go w poniedziałek i wyszedł negatywnie - robiłam po południu