Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrfedwefrtg

Co byście wolały? Mieć 150 czy 180 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość tygrfedwefrtg

To pytanie dla kobiet, oczywiście ;)

Gość Raczej 150 i wysoki obcas.

Gość ktos kto ma 150 cm
na wysokim, 10-12cm obcasie wyglada groteskowo. ja bym wolala 180

Gość truskawkowy koktajl
ja mam nieco ponad 150 cm plus obcas i wychodzi 160 a faceci wrecz szaleja bo to zawsze takemu krasnalowi trzeba pomoc cos sciagnas oni przeciez lubia pomgac swojej kobiecie i taki kraslan zawsze wygodnie usiadzie u faceta na kolanach i jest ogolnie slodki w zyciu nie chcialabym byc wyzsza a juz na pewno nie 180 bo taki wzrost kojarzy mi sie juz z klockiem wielka szafa nie kobieta :( nie ublizajac nikomu

Gość Te 180 dla kobiety
to tragedia. Nie wyglada kobieco i trudno o partnera. Nawet ci wysocy z reguly nie lubia takich drapaczy chmor.

Gość bauntina2
ja mam 167 czyli mniej wiecej posrodku i taki wzrost mi odpowiada, ale gdybym miala wybierac to 180. nie chciałabym byc nizsza, a 150 to juz wogóle przepraszam was ale smieszny wzrost dla doroslej kobiety. choc wiem ze niektóre tyle mają

Gość ah oh eh
150 :p jak co buty na obsasie ratuja :p a przy 180 co? uciecie glowy lub nog? :D :classic_cool: zreszta...tak wysoka pewnie miala by problem w znalesieniu faceta z odpowiednim dla nim wzrostem :p kurde a dzis chlopki do jacys kurduple no.. sami 170 :O

Gość bauntina2
acha mój facet ma 188cm wiec gdybym miała 150 wyglądalisbysmy dziwnie:D te 180cm było by jeszcze ok. ale i tak jestesm zadowolona 167cm i uwazam ze to najlepszy wzrost dla kobiety, nie za niska nie za wysoka

Gość ah oh eh
dodam ze ja mam 160 :D nie jestem wysoka.. ale tez nie bardzo niska :) najlepiej kobietki wygladaja tak do 170 :)

Gość tygrfedwefrtg
ja sama wolałabym mieć 180 :P, bo mniej więcej tyle mam w butach na obcasie (tak w ogóle mam 173) i broń boże nie wyglądam kolckowato ani zwaliście ;) może gdybym ważyła 80 kilo, to owszem, ale tak to uważam, że 165-175 to idealny wzrost dla kobiety :)

Gość Tak kobieta max 170
Potem sa za kobylaste. Grube kosci wielkie stopy i rece, niezgrabne ruchy. Nie wyobrazam sobie dziewczyny 180 tanczacej. 180 to juz dosyc wysoki facet.

Gość amkamka
mam 170 i uważam ze to idealny wzrost, jednak wolałabym te 180, bo facetów powyżej tego wzrostu jest dość sporo, natomiast być takim 150 krasnalem to przerąbane, zero kobiecości i atrakcyjności, zamiast nóg i rąk mieć takie przykurcze przypominające rączki i nóżki dziecka... poza tym 150 to już niskorosłość czy coś takiego, ma się wtedy trochę dziwną posturę, często nieproporcjonalną

Gość truskawkowy koktajl
szrzecze jak pisalam ja mam ponad 150 zawsze mase adoratorow a mam kolezanke 180 cm i dokladnie jak ktos pisal wszysktim facetom kojarzy sie z wielka kulfoniasta kobyla ja na te swoje 150 cm mam faceta wyzszego o 30 cm i gwarantuje ze dla faceta male jest lepsze od wielkiego bo takie pocieszne i na rece mozna wziasc i na barana itd

Gość kolega ma rację
A co ty byś wolała? Mieć trzy nogi czy jedną? Co za debilne pytanie zadałaś.

Gość truskawkowy koktajl
amkamka a ty jakies bzduty pleciesz kazdy facet mi mowi ze jestem niezwykle kobieca i proporcjonalna nawet kilku lekarzy ostatnio jak popatzrylo do kartoteki to az sie dziwili ze taka niska bo nie widac i ze jestem taka wywazona i proporcjonalna i kobieca

Gość tygrfedwefrtg
Mam rozmiar buta 37-38, a pierścionka 11, co raczej przeczy twojej teorii :P

Gość hiehieeehiee
180 to juz dosyc wysoki facet. - haha, tak, tak sobie wmawiajcie karły :D średni wzrost mężczyzny w polsce to - 177, 178, czyli 180 to też raczej średni

Gość amkamka
to ciesz sie, ze jesteś wyjątkiem

Gość halo gramy
150 + obcasy

Gość stigma
amkamka kto powiedział, że 150 cm to niskorosłość? Nie pisz takich krzywdzących słów, jeśli nie masz na to potwierdzenia. Żal czytać wypociny tych wszystkich tępych peesd, które myślą, że mogą jakoś nadrobić swoje braki intelektualne tym, że mają faceta, bachora albo 170cm wzrostu. PS. Też mam 170, fajnego faceta i całkiem przyjemne życie, a nie przychodzą mi do głowy takie rzeczy.

Gość aha i achh
164

Gość martin 21 wroc
ja bardzo nie lubie takich niskich kobiet kojarzą mi sie z dzieciakami. kobieta z wzrostem 150 nigdy nie bedzie wygladala tak sexownie jak ta wysoka. 180cm to moze ciut za wysoka ale taka 177cm byłaby super. ja mam 190cm i nie wyobrazam sobie siebie z laską 150 hehe

Gość Ja bym wolała 180
Bez urazy , ale nie lubię niskich dziewczyn .

Gość karrrinaaaaa
''Grube kosci wielkie stopy i rece'' - to jest dopiero bzdura, co ma wspólnego wzrost z grubymi kościami? :O to akurat cecha indywidualna, niezależna od wzrostu, a ztymi wielkimi stopami i rękoma to bywa różnie, i te niższe mają czesto duże stopy, mam 172, a wiekszosć moich znajomych mających po 165 ma większe giry ode mnie :O 🖐️

Gość Tu pisze jakas
zakompleksiona wielka baba. Mam 184 i wiecznie wystaje ponad wszystkich. Prawde mowiac na calym swiecie baba 180 , moze grac w kosza, albo w prezentacji mody, choc nawet te najlepsze modelki nie maja 180, tylko do 180. Przestancie mydlic oczy 180, to nienaturalny wzrost u kobiety !!

Gość kolega ma rację
>natomiast być takim 150 krasnalem to przerąbane, zero kobiecości i atrakcyjności, zamiast nóg i rąk mieć takie przykurcze przypominające rączki i nóżki dziecka... A zdajesz sobie chociaż sprawę z tego, że właśnie obrażasz kobiety i dziewczyny, które akurat nie miały wpływu na to, że mają tyle a nie więcej wzrostu, więc nie zasłużyły na takie pogardliwe traktowanie? Piszesz o nich w paskudny, obraźliwy, bardzo przykry sposób. Twój wzrost nie jest twoją zasługą, więc czemu czujesz się lepsza> Dziewczyna 150 cm tez sobie wzrostu nie wybierała. Tobie się takie nie podobają, dla kogoś mogą być najpiękniejsze. Mam 160 i nigdy nie czułam się z tym wzrostem źle. Mnie akurat nie podobają się takie wysokie kobiety ale nie wpadłabym na to, żeby komuś ubliżać z powodu jego wzrostu. Straszne chamstwo się tu szerzy.