Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż kupił sobie drugi samochód

Mąż kupił sobie drugi samochód, jestem wściekła!

Polecane posty

jako drugie auto miał takiego pięknego, dwumiejscowy kabriolet Mercedesa, pół roku temu sprzedał go, nie pytając się mnie o zdanie :O! a teraz kupił sobie nowe, w cudzysłowie nowe, auto, jakiś stary 10 rzęch, marki Honda, na dodatek biały :O tym razem też nie spytał mnie o zdanie! dupek nawet nie zapytał jakie auto mi się podoba, nie zastanowił się w jakim aucie będę ładnie wyglądać, podjął decyzję tak jakbym nie istniała, nie spytał się czy może ja nie chciała bym drugiego auta, a może chciała bym żeby jakuzzi założył w łazience, dupek potraktował mnie jak powietrze :O ! jest mi naprawdę przykro 😭 jak powinnam się zachować w tej sytuacji :O ? czy powinnam się z nim rozwieść :O bo on mnie chyba nie kocha, a przynajmniej tak się zachował, jakbym nie istniała dla niego :O

dupek doskonale wie ,że najlepiej się prezentuję na pace samochodu marki Lublin zielony metalik :o

Gość no tak wszystko jasne
jezu znowu te podszywy :O no ja wiem że mi nikt nie broni żebym sobie sama kupiła, ale tu nie chodzi o pieniądze, stać nas na wiele, ale chodzi mi o to jak on mnie potraktował, jakbym nie istniała, skoro jesteśmy małżeństwem to chyba powinien wziąć moje zdanie pod uwagę a nie kupił sobie co mu się podobało a mnie ma w dupie :O

to wyżej to ja :D, a jeszcze wyżej z tym lublinem to nie ja :O

Gość no tak wszystko jasne
ja z nim konsultowałam zakup bursztynowego wibratora na czas , kiedy on jest w delegacji

Gość sruzi jak u jacuzzi
też bym wolał samochód kupić niż inwestować w durną łazienke,hahaaa