Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej bo nie wiem

dostałam zaproszenie na slub i nie wiem

Polecane posty

Gość ej bo nie wiem

1. kupowac normalny prezent/ dawac kase, czy tylko kwiaty ( skłaniam sie jednak ku nieduzej sumie pieniedzy) 2. jak sie ubrac ? zn czy moge załozyc sukienke taką jaką bym miała na weselu ( nie jest balowa) ale ma dosc wyraźny niebieski kolor czy lepiej postawic na jakas klasyke typu zakiet spódnica... poradzcie cos

Gość heidi lump
ja bym nie dawała kasy. kwiaty i ewentualnie jakis drobny prezent, kieliszki czy ręczniki a ubiór to jak chcesz ale w sumie po co w sukienke

Gość flo789564213
jak wyżej:)

Ja bym dała tylko kwiaty. Ewentualnie jakiś prezent, ale niekoniecznie. Idziesz tylko na ślub, to weselni goście mają się wyłożyć z kasą.

Gość ej bo nie wiem
dziękuję. Macie racje kupię jakieś dobre wino, bo lubią, do tego może filiżanki, pościel, bądź coś w tym guście i wbiję w elegancka garsonkę :)

Gość kszkszksz
ja bym dała kwiatki/bombonierkę/książkę, ale więcej nie

Gość echoooo
to zależy, jak to bliska koleżanka, a przyjęcie jest tylko dla najbliższej rodziny...to był dała kase, taką normalną, jak na wesele się daje...ja to ktoś niekoniecznie Ci bliski, a wypada się pojawić, bo np. razem pracujecie, to chyba wystarczą kwiatki, plus jakoś upominek sądzę, że nie więcej niz 100 zł...