Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaaaaa

Beatka-czy podoba Wam sie???

Polecane posty

Gość mamusiaaaaa

z czym Wam sie kojarzy to imie i czy fajne jest?

Gość mamusiaaaa
a czemu Ci sie nie podoba ambrama,fajnie mozna je zdrabniać:Beatka,Becia,Betka,Beti, a komus sie kojarzy z blondyna z dyskoteki?? ja znam brunetke ,dosc ładną i bardzo fajną.

Gość blanka7754
Kidys bylo bardzo popularne,teraz nie jest i pzrez to jest ladne :) Mozna ladnie zdrabniac Beatka,Beti, Becia MI sie podoba wreszcie ktos madry i nie pyta o Olivie czy Wiktorie,Julke i tym podobne imiona jak ze teraz popularne az zygac sie chce

samo brzmienie mi się nie podoba, mam inny gust co do imion :) Tobie ma się podobać :)

Bo to typowe imię dla zdziry z wsiowej dyskoteki, której hobby to OZP i wydłubywnie rydzynow z zadów przypadkowych mężczyzn zamieszkujących pobliskie wioski :)

Gość blanka7754
vera icona czy jak Ci tam,zawsze taka pusta jestes? czy tylko w tym przypadku? ciekawe z jaka labadziara kojarza Twoje imie :P

Gość mamusiaaaa
vera icona-ale sie usmiałam z Twojego postu,tak to mozna by bylo do kazdego cos napisac, mi powaznie to imie sie podoba i to bardzo.

Ej ale pytała czy sie podoba czy nie. To napisalam, że nie i dlaczego. O jeny, lochy...jak pytacie o zdanie to liczcie sie z krytyką. A teraz hop siup...idźcie sobie tempki zmierzyc :D

Gość a mnie to imie zle sie
kojarzy,niestety -znalam 3 Beaty i wszystkie byly nieciekawe.Jedna okropny plociuch,druga brudas a trzecia ogolnie nielubiana,nikt nie wiedzial za co?

Gość mamusiaaa
no kojarzenie to zupełnie cos innego mi najbardziej przypadło do gustu ze wszytkich,wiec na nie sie zdecyduje. dzieki za podpowiedzi

Gość to dobre imię
Błogosławiona ,szczęśliwa ,bogata -- tyle znaczy . A to o czymś świadczy. Zdecyduj się na nie ,ja znam kilka Beat i to fajna dziewczyny są ,i ładne :D