Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokojambo :))))

pomocy !!!!!!!!!

Polecane posty

witam biore juz 2 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych. Niedawno mialam okres i 8 dnia wzielam tabletke o 22, nastepnego dnia zapomnialam i wzielam 22.40 Pytanie: czy moge sie kochac z chlopakiem bez gumki? jestem zabezpieczona? czy tydzien dodatkowo sie zabezpieczyc? przepraszam, moze glupie pytanie, ale nigdy nie mialam stycznosci z tabletkami :( przez 1 opakowanie robilismy to z dodatkowym zabezpieczeniem, ale w tym miesiacu juz chcielibysmy spróbowac bez, ale jeszcze sie boje, bo nie jestem pewna ;/

pomoze ktos ;)?

Gość pomocna_dłoń
40 minut to zadne spoznienie :) pod warunkiem ze drugie opakowanie zaczelas po 7 dniach przerwy...

tak wzielam 8 dnia o 22 ;) 7 dni przerwy na okres :P tylko zaczelam 2 tabletke i zapomnialam ze musze ja wziac. Wzielam o 22.40.. wiec chłopak moze we mnie skonczyc tak? :)

Gość pomocna_dłoń
napiosz ktorego dnia tygodnia skonczylas pierwsze opakowanie i ktorego dnia tygodnia wzielas pierwsza tabletke z drugiego opakowania...

wiec tak skonczyłam brac 14 wrzesnia. Zrobiłam tydzien przerwy. W 4 dzien przerwy dostalam okres. I teraz we wtorek czyli 21 wrzesien wzielam tabletke z nowego opakowania o godzinie 22. W srode zapomnialam i wzielam o 22.40, wczoraj znow wzielam o 22. Przerwa na okres we wtorki kolejne opakowanie we wtorki :)

Gość pomocna_dłoń
wiec nie masz sie co martwic :) w panike wpadaj dopiero jak zapomnisz na dluzej niz 12 godzin :) wszystko jest w ulotce

zapomnialam podczas 1 opakowania :P ale kochalismy sie w gumce ;) i okres normalnie dostalam ;) dziekuje za odpowiedź ;)