Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PennyLane22

Ciaza/Antykoncepcja/Niespodzianka!

Polecane posty

No wlasnie z mojej wspanialej glupoty, sama najprawdopodobniej wpakowalam sie w nie lada klopot! Z moim partnerem od 6 lat kochamy sie przez "stosunek przerywany". Wydaje mi sie,ze wpadalam...12 sierpnia troszke mu sie ulalo i bum,a teraz zupelnie nie jestem pewna, poniewaz dostalam normalnie miesiaczke 29,a teraz w sumie powinnam dostac dopiero za 2 dni,ale oporcz tych wspaniale wygladajacych rokowan mam: obolale piersi, jestem senna,a dzis wczesnym popoludniem dostalam mdlosci, i co zostalo zjedzone wyladowalo w kibelku... Prosze o Wasza rade, jak sadzicie, czy to mozliwe,ze jestem w ciazy?? Pozdrawiam Aha jutro bede sobie robila test Clear Blue , wiec trzymajcie kcuki!! W sumie co by nie bylo fajnie bedzie:)!

No właśnie ale to tylko na Twoje życzenie ja nie mam tyle odwagi na stosunek przerywany i od kilku miesięcy używam pigułek, jak narazie są niezawodne :) Widziałam też bardzo śmieszne filmiki na temat antykoncepcji obejrzyj sobie :) na poprawę humoru :) http://www.youtube.com/antymetody

dokłądnie... przerywany to żadne zabezpiecznie ale ja też jestem w takiej sytuacji jak ty ... termin @ dopiero na 29 , okaże się. Powodzenia życzę :)