Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grg3g3ggwg

jak mam zmienic swoje zycie?

Polecane posty

Gość grg3g3ggwg

mam 24 lata studiuje zaocznie bo na dzienne mnie nie przyjeli-czyli gdzies wychodze 2 razy w miesiacu pracy nie moge znalesc w moim małym zapyziałym miescie;/ i lipnym zawodzie pedagoga pf choruje ciezko ale mozna z tym zyc;/ nie mam znajomych, całe dnie siedze w domu , czasem ktos napisze sms-a nie mam faceta-boje sie ich;/ moj byly to dran, szantazysta, psychopata przytylam 9 kg ;/

Gość grg3g3ggwg
wiekszym probemem jest brak pracy;/ rodzice pomoagaja narazie...

Gość postaraj siee
znalezc jakas prace dorywcza chociaz, zeby robic cokolwiek, moze jakis staz czy co, zapisz sie na jakies kursy doksztalcajace nie czekaj az ktos sie odezwie tylko ty sie odzywaj do ludzi proponuj jakies spacery czy inne wyjscia zmien cos w swoim wygladzie chociazby fryzure to poczujesz sie lepiej:) znajdz jakies malo kosztowne zajecie, hobby na Twoje mozliwosci cwicz zeby schudnac, biegaj czy w domu wlacz muzyke i jakies aerobowe cwiczenia albo cos a jak masz kase to sie zapisz na aerobik np nie musisz szukac facetow ale i sie ich nie boj nie kazdy jest taki sam mam nadzieje ze chociaz troszke pomoglam, powodzenia:)

Gość czy ktoś tu w ogóle cos robi??
jak siedzisz w domu i masz dużo czasu to wykorzystaj to! Przede wszystkim znajdź sobie w necie jakies fajne afirmacje które do ciebie przemówią. Popracuj nad sobą, nad swoja psychiką, albo zapisz się do psychologa w najbliższej poradni (za darmo na NFZ) by pomógł Ci uwierzyć w siebie i po prostu pogadać. Wychodź na spacery. Wejdź na stronę swojego miasta lub kup gazetę i zobacz co fajego się dzieje w mieście, może jakieś wieczorki literackie sa organizowane w bibliotece, albo może mogłabyś chodzić i pomagać w hospicjum, w szpitalu, domu dziecka?

Gość kejt rajan
ja tez mam 24 lata studiuje zaocznie kierunek techniczny . zaocznie bo mam 4letnie dziecko z pewnym dupkiem pracuje w miescie 260km oddalonym od mojego akurat prace zawsze sobie w miare szybko potrafilam znalezc mam faceta. jest 13 lat starszy. problemem jest jego matka.... nie wiem co z tego bedzie ;/ jestem chora na tarczyce...mam wade wzroku. nie moge schudnac (60kg na 166 :( )

Gość grg3g3ggwg
ja mam 165 i 68 kg;/ czuje sie jak tlusta swinia siedzac w domu nie mam zadnej motywacji nie mam roweru zeby jezdzic nie mam psa zeby wychodzic na spacery nie mam kolezanki zeby gdzies wyjsc ogolnie głupio samej chodzic po miescie;/ po byłym masz dziecko ja mam inne pamiatki;/

hej.. też mam taki problem.. mam 19lat,skończyłam liceum,nie mam juz pracy ;/ bo ta, w której byłam to kompletne dno, nie mam juz przyjaciółek bo maja prace,maja chłopaków a ja zeszłam na bok...jestem z kims kogo tak na prawdę nie kocham ;/ za to kocham kompletnego debila ;( w domu sie czepiają...wszystko do dupy.

Siedzisz w net w domu to moze ucz sie języków. Moze naucz sie tworzyć strony www, pisz precle, założ blog tematyczny i zapisz sie do programów partnerskich moze zarobisz nie na poczatku ale z czasem mozna wyjść nieźle..czas net chęci masz. Próbuj