Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczynam odchudzanie

Wiem,ze schudne jedzac wszystko gotowane na parze,ale(pytanie do znawców)

Polecane posty

1. większości na tym forum nie obchodzi tracenie tłuszczu tylko wagi 2. uważasz że wpieprzając najzdrowsze nawet rzeczy na diecie powiedzmy 1000 kcal zachowasz mięśnie i będziesz palić sam tłuszcz? 3 uważasz że można zbudować mięśnie i zmniejszyć procent bf na głodówkowej diecie w dodatku w najlepszym razie robiąc brzuszki czy jeżdżąc na rowerku, w co wydaje się tu wierzyć 90% osób? 4 nigdy nie propagowałam takich diet, piszę tylko że można żyć na samych hamburgerach i stracić na wadze (nie piszę o kwestiach zdrowotnych). 5 każda taka dieta czy hamburgerowa, czy rządzący tutaj Dukan, albo chociażby chałwowa i w większości przypadków wszelkie MŻ są źle skomponowane i też można by się ich czepiać że nie spalają tłuszczu tylko odwadniają i spalają mięśnie (głównie) 6 jeśli autorka będzie żywić się gotowanym na parze mięsem i warzywami + nieco oleju, wszystko na oko to to też nie będzie skuteczna dieta jeśli chodzi o utratę tłuszczu.

OCZYWIŚCIE ZE MOZNA SCHUDNĄC JEDZAC HAMBURGERY BO TO TZW DIETA TŁUSZCZOWA-ALE ZDROWIE NIESAMOWICIE SIADA PO TAKIM EKSPERYMENCIE

Zdecydowanie powinnam się trzymać zasady "Nie dyskutuj z głupcami, sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem". Private Security ---żegnam ozięble. Nie mam zamiaru więcej dyskutować z kimś kto nawet nie umie napisać poprawnie mojego nicku :)

Gość Private Security
2.Nie uwazam 3.Nie uwazam(ale nie rozumiem po co takie pytanie) 5.Nie wiec co to Dukan , nie znam zadnych diet gotowych. Nate odpowiedz tylko na moje pytanie. Private Security WIEC JEZLI MOWISZ ZE CHUDNIE SIE Z UJEMNEGO BILANSU KALORYCZNEGO . TO JA ODPOWIADAM ..NIE!! TRACI SIE WAGE Z UJEMNEGO BILANSU KALORYCZNEGO. Zgodzisz sie ze mna Nate??

Gość Private Security
Florcia stosuj sobie dalej jakies jeaben dukany srukany pizdany i pozdrowienia , zebys kurwa nawet diety nie potrafila sobie ulozyc. Co do Ciebie Nate to nie potrafisz sie nawet przyznac do bledu.

Florcia--- nie wiem jak ty ale ja odpuszczam nie ma co dyskutować z "inteligentnymi inaczej". Swoją drogą jakim trzeba być ograniczonym żeby nie potrafić przepisać 4 liter... Smutne....

Gość Ziemny Stworek
Neicik hahahahahaahahhahahaha nie potrafisz sie przyznac do bledu , dlatego migasz sie z odpowiedziami:) Eh Bog dzialu Diety popelnil blad KURWA KONIEC SWIATA

Gość Private Security
Florcia gowno mnie obchodzisz , jestescie baby z tego forum niedojebanymi dziecmi ktore nawet jebanej diety nie potrafia ulozyc. Dukan, kopenhaska buahahahahahahahahahhahahahahahah warzywna,450kcal hahahahahaha

Gość Private Security
A ty florcia jednak masz gruba dupe , bo jesli nie to po co bys tu wchodzila?? 165 cm nic nie pomoze jesli sadelko do wymiany:D

własnie ze ty wiesz duzo na ten temat i masz gruba dupe , skoro tu sie wkleiłeś, ja baranie waże 51 kg , idiota

Gość Private Security
Florciu urazilem Cie:)?? Pamietaj gruba dupke zawsze mozna stracic:) Polecam diete cipana 200 kcal .

Gość sjksjkfhsdf
On juz sam sobie zaczyna przytakiwac pod innymi nickami... Szkoda czasu na trola.

Gość Private Security
Florcia spojrz jak Ci sie faldki spod koszuleczki wylewa:D teraz ti najlepiej widac gdy siedzisz.DOTKNIJ TEJ GALARETOWANEJ MASY .

smieszny jestes, tak mówisz bo siebie dotknąłes i teraz to opisujesz , hehehheehhehe zegnam debila

Gość Private Security
Zegnam Cie tlusciutka idiotko:)

Gość sjksjkfhsdf
A ciebie tak interesuja te hamburgery z mc donalda, ze chociaz ich nie jesz, to znasz ich dokladna wartosc kaloryczna i wciaz o nie dopytujesz... Chyba popadles juz w obsesje i odbijasz sobie na innych, bo tak sie obawiasz tego wstretnego hamburgera, bo ci bf skoczy, a nie mozesz przestac o nim myslec.

Gość Private Security
Grubasku nie denerwuj sie tak mozna nad tym popracowac. Jednak obawiam sie ze ztwoja glupota nic sie juz nie da zrobic.

Gość zaczynam odchudzanie
O kurde,ale sie tu porobiło:D Neit-ja wiem,ze tak jest(chodzi o Twoja pierwsza wypowiedz)ale ja uwielbiam wszystko co gotowane na parze(nawet rybę!!).Po prostu ma to inny smak,to nie to samo co usmażone czy ugotowane w wodzie. Moje pytanie brzmiało inaczej..Ja chcę po prostu wiedzieć co mam jeść po za tym,bo po prostu nie wiem,bo tak szczerze powiem,ze jem praktycznie wszystko gotowane na parze:p i surowe warzywa...No i owoce..Ale chyba trzeba też jeść chleb,prawda? Kiedys schudlam jedzac tylko gotowane 20kg,ale zle sie czułam,bo nie jadlam tluszczy itp,ale nie wiem jak obliczyc to wszystko by bylo dobrze,po prostu sie nie znam

Gość Private Security
a ja postanowilem ze bede zrec kupe..wtedy napewno schudne a wy jebane pizdy nie:D:D:D moja zadka sraka jest przepyszna:D:D nate, chcesz troche????? mniam,mniam..zajebista kupencja:D poczekam moze moj stary tez sie wysra i mi da swojej spróbowac:D

Wiesz zależy na jaką dietę się zdecydujesz bo jak np na niskowęglowodanową to pewnie chleb ci nie będzie pasował :) No i pytanie co gotujesz w tym parowarze, bo ryż przecież też można a jak by nie patrzeć to węglowodany (w sumie ciekawe czy by się brązowy tak dało, bo nigdy nie próbowałam). Nawet przepis na ciacho w parowarze widziałam kiedyś :D Tu masz fajny link: http://www.sfd.pl/Zbilansowana_dieta_redukcyjna-t231127.html Policz sobie wg tego zapotrzebowanie kcal i to ile białka, tłuszczy i węglowodanów masz jeść. Będziesz sobie dolewać tyle oliwy itp ile ci będzie potrzeba do zrealizowania zapotrzebowania. To samo z chlebem czy owocami. Masz tam też opisane jakie produkty powinny być w twojej diecie żebyś chudła zdrowo i miała dużo energii :) Powodzenia :D