Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet, podobno przystojny.

Pytanie do kobiet o typ faceta

Polecane posty

pytanie do kobiet, jaki jest wasz typ faceta, ale dokładnie, jakie fryzury lubicie czy długie czy krótkie, nażelowane czy nie, czy z zarostem czy bez, napakowany czy po prostu ze sportowa sylwetka albo zwykły chudzina, jaki ubiór, czy elegancki czy sportowy, jakie buty na co dzień: adidasy czy skórzane półbuty, możecie wklejać linki z facetami którzy się wam podobają (np. jakieś gwiazdy) , linki do ubrań do butów itp. jestem ciekaw waszych wypowiedzi :) pozdro

Gość eno eno boleczka
WYDAJE MI SIE ZE KAŻDA KOBIETA MA INNY TYP... TAKZE BEDZIESZ MIAŁ STOS LINKÓW DO ALLEGRO:p z butami i milion zdjeć Bradów Pittów i innych aktorów. Pozdrawiam i gratuluje i zazdroszcze, że masz w zyciu tyle czasu.

Gość brzydka,niska,gruba
wartościowego,z dobrym sercem,wiernego,umiejącego kochać

fryzura-krotko ostrzyzony brunet zarots-seksi brodka wokol ust sylwestka-wysportowana, zadbana, silownia.. ale bez przesady. ubior- luzny styl, dzisny koszula,koszulka,bluza.. wygodny buty- DC, nike ;) facet- moj facet ukochany :* btw, nie widze sensu pytania bo kazdy ma swoj gust ;p

Gość Bella do Essppresso
taki jak Mój:) jemu pasuje na krótko..a czasem na długą grzywke na gel;) czasem z zarostem..i bez- bo lubie gładkich, zwłaszcza do całowania:)

No wiem że każda ma inny typ, i właśnie o to mi chodzi, nudzi mi się, więc z przyjemnością poczytam :) no i dzięki za odpowiedzi, i czekam na dalsze:)

Gość z kim jestes ku sobie
fryzura krótka, bez żelu chyba że w celu ułożenia włosów ale żeby się nie świeciły zarost bez lub jedno dwudniowy sylwetka sportowa nie napakowana i nie chudzina (ramiona szerokie, wąska pupa, łydki i uda zarysowane) ubiór stosowny do okoliczności i zawsze z klasą np. do pracy elegancko po pracy sportowo ale nie adidasy i bluza z kapturem

Włosy dłuższe, z jakaś fajna fryzura, absolutnie NIE nażelowane, lekki zarost, chudy ale posiadający jednocześnie szerokie barki, ubrany normalnie, nalepiej na ciemno, ani nie elegancko ani nie na sportowo tak normalnie :P Buty nie grają żadnej roli i jest mi obojętne jakie one będą.

Nie robię sondy czy jestem przystojny. Po prostu jestem ciekaw waszych wypowiedzi. Nikomu nie robię tym tematem krzywdy, więc nie wiem po co tu teksty typu: "po co ten temat" Kobiety, czekam na dalsze wasze wypowiedzi i z góry dziękuję:)

Gość hgvgfcfs
brzydka,niska,gruba wartościowego,z dobrym sercem,wiernego,umiejącego kochać może być niski brzydki i chudy ?

Gość hgvgfcfs
a ja powiem tak : D taki brat pit bedzie sie podobał delikwentce nie po tym jak wyglada tylko po tym co osiągnął : ) kobiety lubia facetów którzy osiągnęli sukces np dzieki swojej pasji : ) nie liczac korzyści materialnych ale nawet jakis karzeł bedzie atrakcyjny dla dziewczyny jesli osiągnął cos w życiu wiecej niz przecietny men : ) amen

Gość realna koleżanka.
moim ideałem jest mój kolega, ale by się zdziwił, że za nim szaleję;):)

Gość a tam kazda babeczka
lubi co innego ja lubie elelgancje i naturalonosc bez udziwnien trudno szukac wzorca w jakims aktorze trzeba byc soba ma sie to cos ukasiny ma:)

w takim razie skoro chetnie poczytasz to dodam cos od siebie:) wygląd: lubie facetów umiesnionych, ale nie takich jak Pudzian tylko tak bardziej fitness. Ogólnie moze byc brunet i blondyn, ale akurat tu mam takie szczescie, że wszyscy moi byli badz tacy z którymi sie umawialam to bruneci i tak szczerze powiedziawszy to bardziej jestem sklonna ku ciemnowlosym. Twarz ciezko jest opisac, po prostu musi mi sie spodobac. Musi byc zadbany, schludny, ladnie ubrany. Ciuchy nie musza byc z markowych sklepów Charakter: ja mam trudny charakter, wiec taki ktory mnie zaakceptuje juz bedzie mial ogromnego plusa ;) Dobrze, gdyby byl inteligentny, dowcipny, zaskakujący, punktualny, odpowiedzialny, wierny, uczciwy, spontaniczny, czuly, cierpliwy, kochjący, śmialy, twardy, zdecydowany, rozsadny, taki duzy, pozytywny wariat :)

absolutnie nie chudy!! troche cialka, ale silny i dobrze zbudowany, zaden tzw karczek, taki mis do przytulania ale cholernie meski, zarost na twarzy mile widziany, na klacie i plecach juz nie... wzrost nie wazny, byle nie nizszy a jak by byl nizszy a fajny to tez bedzie dobrze, duze dlonie, wlosy sredniej dlugosci, nie nazelowane ale nie tez potargane, niechuldnie ułożone, czyli po prostu przeczesane troche ewentualne straczki do przesady wystajace zlikwidowac :D co do ubioru, byle nie dres i byle nie buty z krokodyla :/ nie za elegancko, nie za sportowo, tatuaze moga byc nie musza, osobicie lubie styl motocyklisty, rokowca ewentualnie zadbanego metala, nie lubie dredow, facet w jeansach zawsze wyglada dobrze, faceci z zegarkami sa sexy, zadnych łańcuchów.... ależ miałam ubaw :D dziex ;p

wyższy ode mnie ( od 170+) normalnej budowy ciała, nie za chudy i nie za gruby. Włosy krótko ścięte bez żelu. Zadbany, schludnie ubrany( nie lubie rozciągniętych spodni,wymiętolonej koszuli, czapeczek z daszkiem, bransoletek u faceta) nie lubie też mięsistych ust u faceta bo sama mam wąskie... tyle z wyglądu z charakteru spokojny, może być nieco nieśmiały, szczery, kulturalny, zaradny, inteligentny eh moge sobie chyba pomażyć że takiego znajde :P

Gość Bella do Essppresso
jak Ukasiny i juz

dzięki za wypowiedzi, no i oczywiście czekam na następne :)

bezrobotność by mi nie przeszkadzała jeśli chłopak szukałby pracy a nie mógł jej znaleźć i przy tym posiadał jakieś wykształcenie :P

halo halo:)

Gość Facet, podobno przystojny
halo