Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość nastepna sympatyczna
dziewczyny nie bójcie sie tych gróxb spowodowania postepowania karnego. Znam sie na tym i podawanie nicków nie stanowi żadnego przestepstwa:) Podawajcie Poznan!!!:)

Gość Mahad
Ja nadal czekam aż któraś z was zauważy, że ktoś mógł tu zostać również niesłusznie posądzony o "niecne" cele. Niestety ogólnie panujący tu chichot nie za bardzo pozwala na merytoryczną rozmowę na ten temat. Rozumiem, że wiele z was mogło zostać zranione przez facetów w ten czy inny sposób, jednak nie wszyscy tacy jesteśmy. Czekam więc na wyjaśnienia od dziewczyny, która postanowiła mnie tu wymienić ponieważ nie znam nikogo komu mogłem w jakikolwiek sposób podpaść... Na koniec jeszcze kilka słów do dziewczyny, która wyżej pisała o namierzaniu zmiennego IP w internecie. Mówiąc szczerze do mojej firmy już kilka razy wpływały zapytania z policji lub prokuratury o ujawnienie danych osób łączących się z internetem zarówno przy pomocy stałych jak i zmiennych adresów IP. Na prawdę nie ma problemu z namierzeniem takiego klienta do 24 miesięcy wstecz, bo przez taki czas każdy operator telekomunikacyjny jest zobowiązywany do przechowywania logów ze wszystkich połączeń internetowych swoich klientów. Taka inwigilacja jest ustawowym obowiązkiem z którego większość internautów nawet nie zdaje sobie sprawy. To tyle technicznych i prawnych wywodów z mojej strony. Proszę również nie odbierać tego jako zastraszanie, nie to jest moim celem i nie mam zamiaru tego robić. Chciałbym jednak aby wszyscy byli świadomi, że internet daje tylko złudną anonimowość.

Gość Jest takie powiedzenie
uderz w stol a nozyce sie odezwa :D. No i sie odezwaly :D. Niewiniatka :D

Gość 777_86777_
Jestem facetem. Fiut z tego gościa, powinnyście mu zrobić szopkę i anty reklamę bo psuje wizerunek normalnych chłopaków na tym portalu..

Gość hahajakahaha
Mahad ma firme komputerowa-to wiele wyjasnia! Mysli,że jak ma forse to mu wszystko wolno.....A ztym IP nie do konca tak jest. To nie zamachy terrorystyczne .To "tylko" biedne, wykorzystane psychicznie kobiety.

Gość nvdbj///
Mahad-weż worek i skocz po bajty, bo sie kończą......

Gość Mahad
"Mahad ma firme komputerowa-to wiele wyjasnia! Mysli,że jak ma forse to mu wszystko wolno....." ...pytanie więc co mi niby wolno? bo właśnie tego próbuję się dopytać? Co takiego zrobiłem? Czy to źle jeśli upominam się o prawdę na tym forum i próbuję się dowiedzieć na jakiej podstawie ktoś anonimowy mnie oczernia? Zauważcie, że ja tu nie występuję anonimowo, można łatwo mnie znaleźć z imienia i nazwiska. Mam tą odwagę, której brakuje tu wielu osobom. Wiem, że za moment zostanę tu zbluzgany, o dziwo również przez facetów... na szczęście nie zamierzam się zniżać do takiego poziomu. Komentarze niektórych zakompleksionych pozwolę sobie pozostawić bez odpowiedzi.

Gość nastepna sympatyczna
Niegdys w Poznaniu działał koles o nicku marcell76, w miejscu zamieszkania już wyczerpał swoje możliwości, więc przeniósł swoją aktywnośc na teren :) równy ściemniacz z niego był, w dodatku z zaburzeniami psychicznymi...

Gość wymieniony
Zaczynasz mnie irytować. Czego Ty właściwie chcesz?? Masz zamiar mnie umoralniać?? A może nawracać?? O co Ci chodzi?? Chcesz przestrzegać przede mną te kobiety, które myślą tak samo jak ja i też mają ochotę na sex?? Kogo chcesz tutaj nawrócić?? Mnie czy te laski mojego formatu?? Chcesz zbawić świat?? Czy planujesz wymyślić swoje prawo i nam je narzucić, żebyśmy pod żadnym pozorem więcej nie próbowali uprawiać sexu??

" Mahad Ja nadal czekam aż któraś z was zauważy, że ktoś mógł tu zostać również niesłusznie posądzony o "niecne" cele. Niestety ogólnie panujący tu chichot nie za bardzo pozwala na merytoryczną rozmowę na ten temat. Rozumiem, że wiele z was mogło zostać zranione przez facetów w ten czy inny sposób, jednak nie wszyscy tacy jesteśmy. Czekam więc na wyjaśnienia od dziewczyny, która postanowiła mnie tu wymienić ponieważ nie znam nikogo komu mogłem w jakikolwiek sposób podpaść... Na koniec jeszcze kilka słów do dziewczyny, która wyżej pisała o namierzaniu zmiennego IP w internecie. Mówiąc szczerze do mojej firmy już kilka razy wpływały zapytania z policji lub prokuratury o ujawnienie danych osób łączących się z internetem zarówno przy pomocy stałych jak i zmiennych adresów IP. Na prawdę nie ma problemu z namierzeniem takiego klienta do 24 miesięcy wstecz, bo przez taki czas każdy operator telekomunikacyjny jest zobowiązywany do przechowywania logów ze wszystkich połączeń internetowych swoich klientów. Taka inwigilacja jest ustawowym obowiązkiem z którego większość internautów nawet nie zdaje sobie sprawy. To tyle technicznych i prawnych wywodów z mojej strony. Proszę również nie odbierać tego jako zastraszanie, nie to jest moim celem i nie mam zamiaru tego robić. Chciałbym jednak aby wszyscy byli świadomi, że internet daje tylko złudną anonimowość." Mnie by nie namierzyli:P.

Gość adeja
A mialyscie okazje natknac sie na Artura M.z Pulaw -tez niezly amant na S.

Gość adeja
wymieniony strasznie sie tu pieni i pluje, a chodzi po swiecie i rozsiewa pewnie chorobska blllleeeee.. ty piekny przebadaj sie lepiej dobrze ci radze,,

Gość ten topik jest dobry
:classic_cool:

Gość WINNI SIĘ TŁUMACZĄ
Tak jest i tu

Gość Ryba po grecku
Wymieniony, daj nick na S :D. Tak się tu reklamujesz że może Ci chętnych przybędzie :D. A co do oburzenia niektórych dziewczyn, to czy Ty kolego piszesz tylko do tych które mają wymieniony seks w preferencjach, czy nie tylko? Bo jesli piszesz do kobiety, która szuka miłości, przyjaźni, chce dzieci, a nie szuka samego seksu i przygody, no to sie nie dziw, że panny ci bluzgają :D

Gość maverik
A mnie kiedyś tak zrobiła kobieta, tak więc nie piszcie że tylko faceci są "blee".

Gość wymieniony
"wymieniony strasznie sie tu pieni i pluje, a chodzi po swiecie i rozsiewa pewnie chorobska blllleeeee.. ty piekny przebadaj sie lepiej dobrze ci radze,," Następna mądra, która chce mnie ratować z tego okrutnego świata. Weź Ty się sama przebadaj, a ode mnie się odstosunkuj. Gówno Cie obchodzi moje choróbsko. Pilnuj swojej dupy.

Gość jestem z Pulaw ale Artura M
nie znam....

Gość Ja tyż
Mam faceta z symaptii, jest zajebisty. Tego kopnik w dupsko i szukaj lepszego

A fe! Niemiło się zrobiło :( Szanowne Panie, czy zwróciłyście uwagę, w jak różny sposób reagują na "czarną listę" wymienieni w niej mężczyźni? Coraz bardziej przychylnie patrzę na posty Mahad'a. Bo mimo wszystko, nie traci klasy, używa rzeczowych argumentów.A przede wszystkim: nie ubliża nikomu. "Wymieniony" i jego próby polemiki..... Niesmak i zażenowanie. Odczuwam, gdy czytam. I nie chodzi o propozycje, które składa. Raczej o fatalny język, brak kultury, szacunku do kobiet, tzw. kindersztuby. Niemodne słowo, które określa zespół cech bardziej wyczuwalnych, niż widocznych.

Gość gdzie jest nemo ja sie pytaam
prawda jest taka, ze na kafeterii siedzi mnostwo niezrownowazonych emocjonalnie idiotek i pojęcie "on jest fiutem bo..." jest baardzo wzgledne. dla jednej fiutem moze byc koles ktoremu sie laska zwyczajnie nie spodobala, mial do tego prawo przeciez, kazdy ma. nie sugerowalabym sie az tak wpisami stąd, naprawdę siedzę tu nie od dzis (na kafe oczywiscie :P) i wiem, ze wystarczy jak facet nie zadzwoni o 15:46 tylko o 15:48 i juz jest chujem, takze wyluzujcie wszyscy. kafeteria to nie jest portal zdrowych umyslowo ludzi :P powodzenia randkowiczom ;)

Gość k-sia
"wymieniony" nie ośmieszaj się zmieniając nicki :D Coraz bardziej żałosny i desperacki był Twój ostatni profil na "S". Gorzej będzie już tylko wtedy, gdy zaczniesz kobietom płacić :D Na razie jedynie żebrzesz :P Aż tak źle z tobą? Tzw. "mężczyzno" ? :P

Gość dziewczyny - wymieniony
pluje się, wyjaśnia, szuka dziury w całym, zaczepia i prowokuje do jakiś durnych dyskusji. Zastanówmy się dlaczego? Gdyby faktycznie był taki jak pisze i pisał tylko i wyłącznie do dziewczyn chcących seksu - to dlaczego miałby się tutaj tłumaczyć? Czy nie na rękę byłaby mu taka reklama? Czy wtedy - dziewczyny chcące seksu - nie zainteresowałyby się nim bardziej? Odpowiedź brzmi - Nie! Ponieważ nasz kolega wymieniony, tak na prawdę nie chciał takiego rozgłosu, bo jest zwykłym jak to ktoś wcześniej powiedział 'ruchaczem' - małym, zranionym chłopczykiem dla którego seks jest początkiem i końcem świata ale na tyle dorosłym, że rozumie by znaleźć 'taką' chętną musi się postarać, zbajerować i uwieść! I o tym właśnie tu mówimy! O facetach takich jak ty, a to tłumaczenie jest żałosne i nie warte komentarza... Pozdrawiam wszytskie walczące - fajnie się was czyta dziewczyny :)

Gość wymieniony
k-sia mam jeden profil na sympatii

Gość bibo jesteś
moim mistrzem :) :) :) definicja mnie powaliła i co najśmieszniejsze....ale i smutne zarazem TO cała prawda. Będę tu zaglądała bo widzę, że ostatnio wywiązała się tutaj ciekawa dyskusja. Pozdrawiam

Gość same tu odwazne
widze ze uzytkowniczce ktora sie podpisala "hahahahaha" starczylo odwagi jedynie na wrzucenie kilku nickow ale na podanie swojego juz nie... ponadto ignoruje prosby ujawnienia sie. masz cos do ukrycia myszko ze sie tak ukrywasz? a moze poprostu pojawienie sie na sympatii sprowadzilo na ziemie twoje wybujale ego, spodziewalas sie ze natychmiast beda za toba biegac tabuny chlopakow a ty sobie bedziesz wybierala a okazalo sie ze jestes jedna z wielu i malo kto zwraca na ciebie uwage. to moze ja zaczne wrzucac tutaj nicki dziewczyn ktore sa delikatnie mowiac "niestabilne" emocjonalnie albo takich dla ktorych jedyna szansa na zainteresowanie soba faceta jest dawanie dupy, bo jakbym chcial podawac nicki tych ktore boja sie pokazac twarzy i wrzucaja fotki sciagne z netu pozujac na "mega laski" to bym tu musial caly dzien siedziec

Gość tunder band
wymieniony czy jak ci tam zjeżdzaj stąd albo zaprzestań publikowania tu swoich jałowych myśli. Ten topik nie powstał dla ciebie tylko z myślą o tępieniu i omijaniu szerokim łukiem takich jak ty. Po drugie jeżeli wymagasz od kogoś przedstawienia się to sam zacznij od tego w innym wypadku fora ze dwora. twoje wypociny naprawdę na nikim nie robią wrażenia tylko coraz bardziej się ośmieszasz i pokazujesz jaki jesteś słaby i malutki. Miller mówiąc do Ziobro to co powiedział parę lat temu miał chyba na myśli ciebie ;) I naprawdę nie musisz nam opisywać swoich podbojów i doświadczeń z kobietami, rozumiem twój ból, że nawet w necie ciężko ci znaleźć kogoś na twoim poziomie ale wybacz i zrozum też kobiety i to jak ciężko dorównać taki niskim lotom jak twoje.

Gość do bibo
dobre... tylko tak dalej trzymac, w kupie sila dziewczyny!!!