Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość womenn
to masz dziecko?? wspołczuje...on kiedys miał kobiete z dzieckiem bardzo mu to przeszkadzało bo on chce miec swoje pierworodne:)

Gość fifi322
to wszystko jest chore,porozmawiaj z nim a się dowiesz.On wie kim jestem i kiedy ze mną spał ostatnio,i co obiecał

Gość womenn
nie przesadzasz z tą ciążą???!! przepraszam, ale w to to nie uwierze...

Gość fifi322
Kobieto !!!! jestem z nim w ciąży od miesiąca!!!!

Gość womenn
ale o kogo mam pytać???!!!!!!!! ze wie kim jestes swietnie ale ja potrzebuje argumentu zeby mi odpowiedział

Gość fifi322
nie musisz,w nic nie musisz wierzyć>wystarczy ,że mam tego dosyć

Gość womenn
a on wie o Twoich rewelacjach????

Gość womenn
nie wiem sorry ale nie wierze w to ...tak jak mówie sypiamy regularnie tzn nie tylko sex spie obok niego regularnie i widujemy sie regularnie uuuu już bardzo długo wiec nie wiem kiedy mógł by zrobic Ci dzidzisia?? ;) tak jak mówie nie widzi sie ze mna jak jestem w pracy;) teraz tez czekam i on ze moze wtym miesiacu sie nam udało..................

Gość fifi322
Jeżeli nic już nie wiesz to porozmawiaj z nim.On wie o wszystkim i Ty również.Wie ,że starałam się o dziecko i nie przeszkadzało mu to,żył w dwóch światach twoim i moim.Stało się,ja sobie poradzę ale on z tym niestety nie gdyż nie chcę od niego już nic po Twoim telefonie do mnie.

Gość womenn
dobrze piszesz kolego ;) !!!!

Gość irysek_25
hej dziewczyny, chyba przyłączę się do grona zniesmaczonych Tomaszem P.

Gość irysek_25
pani fifi mnie nie interesuje, a pan T. - no cóż... - fajny tatuaż..., reszta do d... - tyle o panu T.

Gość irysek_25
pana T. znam już jakiś czas, ale chyba są na tym forum tacy, którzy znają go lepiej...

Gość a co wtedy?
to co opisujecie to jeszcze nic.. ja poznalam na czacie faceta, ktory jak sie okazalo po dlugich przejsciach, klamstwach itd. zyje jako swiadek koronny.. oczywiscie klamal mi i to jakim to byl super mezem i ojcem, tylko mial za soba dwa malzenstwa, nie jedno i z kazdego po dziecku, nie jedna corke.. zanim do konca odkrylam prawde, byl juz jakies 400 km ode mnie z nowa naiwniarka, ktora udalo sie jemu nabrac na te jego "normalnosc", oczywiscie laska, ktory w wieku 15 lat zaszla w ciaze i w zyciu praca sie nie skalala, trafil swoj na swego, na dodatek gnoj zarazil mnie wirusem HPV i zaraza nadal- wizyty w burdelach i ciagle nowe znajomosci jednak nie pozostaja bez sladu, tja.. ten smieje, kto sie smieje ostatni..

Gość irysek_25
zabawił się to fakt, ale on z każdą z nas z osobna, jego pech - bo nas jest więcej i jak wszystkie razem zabawimy się z nim to wszystkich wojowników świata mu zabraknie (i tego którego ma na żebrze i na łydce) również.... :)

Gość losparados
tak w ogóle to połowy naszej telenoweli zostało wykasowane ! ;( czyżby nasza głowna aktorka tego przedstawienia to zrobiła ;) ojjj niegrzeczna jestes....wszyscy mysleliśmy, że Ty nie masz wstydu, a jednak ;) odezwij sie bo brakuje nam jeszcze zakończenia. Czekamy na nowe rewelacje jak to się poniżasz i prosisz o jeszcze ;) Halo Pani FIFI ;P hop hop ???!!!!

Gość Toga_72
Art. 212 1 Kodeksu karnego: „Kto pomawia inną osobę o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Art. 216 1 Kodeksu karnego: „Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Dodatkowo w przypadku, gdyby pod Pana adresem były kierowane groźby: Art. 190 1 Kodeksu karnego: „Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 23 Kodeksu cywilnego: „Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach. Art. 24 Kodeksu cywilnego: „Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. () W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.

Gość PANE da
nie poniżaj się juz wiecej proszę bo zaczyna mi być "szkoda naszej znajomości" ;)

Gość O! ŚWINIA
witaj swiniaku ;) przybyłęś z innego forum do nas witamy ;)

Gość Naprawdę?
To naprawdę tak łatwo sobie sex ogarnąć na sympatii? A ja głupi zawsze płacę ... Może jakiś szybki kurs jak to bez kosztowo ogarnąć? Czekam na wypowiedzi specjalistów.

Gość PaneDa
No w końcu..... pojawiły się moje ulubione portalowe ladacznice :) podobno bardzo łatwo was wyrwać i z tego co jest tu napisane lubicie się szmacić na pierwszej randce bardzo chciałbym was poznać strasznie lubie takie zbuntowane prujdupy

Gość sympatiaaa
"PaneDa was nie trzeba leczyć was trzeba sądzić " ale chyba po alimenty to pod inny adres ;)

Gość do normalnych
a ten wątek ciągnie się i ciągnie, będzie chociaż happy end?

Gość ,ancyka8787
hahha,,zrób tak:) bedzie smiesznie:)

Gość monia4544
i własnie dlatego nie daje sie dotknąc facetowi na pierwszej randce ,,juz ze trzy razy odmówiłam . i to byli kolesie z sympatii:) haha

Gość ALEKSADRAM
To zależy czy leczenie pomoże bo jak widac z czasem jest coraz gorzej...komus strasznie żal doooope ściska i z tego powodu strasznie sie poniża....a twierdzi o sobie ,że jest :poukładana w logiczną całość. Wykształcona,odchowana i wychowana,niezależna... - śmiech na sali !!!!! powinna dodac schizofreniczka która ma zaburzenia emocjonalne i nie umie pogodzic sie z porazka zyciowa, szukajaca na siłe szczescia bo niestety zegar cyka i latka leca a tu nic sie nie dzieje- żal ..........

Gość ALEKSANDRAM
A może Pani odezwiesz się ??? taka wygadana w sms'ach jest........... a tu cisza.........czyżby zostało cos wziete do siebie i przemyslane, ze idiotke z siebie robi?! no kobieta jeszcze w takim wieku a zachowuje sie jak gówniara-powinnas sie wstydzić. Myslisz, ze cos tym zyskasz??? chyba tylko salwy śmiechu ze strony osoby do której ciagle piszesz takie bzdury. Puknij sie w głowke, ale tak mocno i daj sobie spokoj. hmm podobno jestes szczesliwa i masz to co zawsze chciałaś ? chyba jednak nie ;)

Gość UWAGA UWAGA DO WSZYSTKI PANÓW
Jak widze jest już tu wątek o Pani ALEKSADRAM-a tak naprawde to CALLIOPE76. Ta Pani to oszustka prowadzi dwa profile na sympatii ( o nazwach podanych wyżej). Różnia się małym szczególikiem na jednym podaje wiek 27 lat-KŁAMSTWO, a na drugim 34lat-PRAWDA. Jedno z profili zotało zawieszone (oczywiscie wiadomo, które). Ta Pani zawszelką cenę proboje nadal swoich sił na "młodszym" profilu, bo niestety na poprzednim, że tak powiem ciężko jej to" szło ";) oczywiscie profil utrzymany na zasadach bardzo poważnych: mąż, dzieci, nie sypiam na pierwszej randce, mam zasady stawiam na szczerość -phi ZENADA. Niestety trzeba na nia uwazac (i podane zdjecia nie sa aktualne- z przed 5 moze i wiecej lat...) aktualnie wygląda na swój wiek, albo i wiecej ;)