Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

No proszę! Kolejny cwaniaczek, który potwierdza, że jednak na sympatii jest więcej niż mniej lewych profili!!! ŻAŁOSNY TYP!

Gość Hayoki Rules
Co za czasy!!! aż strach być na Sympatii.

Gość Zwykły kolo
Strach,to fakt,nie dziwie się Wam dziewczyny,dwa dni minęły,a mam prawie 2 razy więcej wejść na mój "żeński" profil,niż na swój własny przez ponad 2 miesiące,także coś w tym jest. A co do tego "sympatycznego" z linka powyżej,to już napisałem co sądzę jako facet o takim gościu-pierwszy post od góry: http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6007830&start=8430 Pozdro.

Gość Rudzielec1972
znam osobiście kilka związków ludzi, którzy poznali się na S., są wśród nich dwa młode małżeństwa więc nie ma co generalizowac... miejsce na poznawanie ludzi takie samo jak wszędzie (fb, n-k i inne portale społecznościowe), bowiem wszędzie spotkac mozna i oszołomów i fajnych ludzi.. myślę że kwestią zasadniczą jest zdroworozsądkowe podejście do życia i odrobina wyczucia i taktu...

Gość 4444444444
SYMPATIA TO DNO

Gość lilianka656
oj autorko i masz dowód ze on szuka tylko sexu i czeka na okazje ze cos mu sie trafi an tym portalu. jedna kobieta to za mało..

Gość doaj_do_ulubionych
super ,popieram cie, wstaw nawet zdjecia jakiejs laski ,poszukaj zdjec na www.garnek.pl wstaw kilka zdjec jakiejs laski by bylo wiarygodne ze to ty, i na randke umow sie z nim w tym czasie ci ty sie z nim umowisz, i ty z pod falszywego nicka popros go by kupil dwa bilety do kina by byla to dla ciebie niespodzianka, naciagnij go na bilety i nie idz na spotkanie,a potem mu odpisz, bylam na spotkaniu ,ale ty byles taki brzydki ze niechcialam sobie czasu marnowac z tobom, powiedz mu ze chyba ma cos z nogami wygladal na koslawego,nic wiecej ,ale bedzie mial koles jazde, kompleksow sie nabawi, i powiedz mu ze wygladaj jak jakies chlopak z wiejsckiej remizy,a ty masz ine aspiracje:-))) DAJ PLEYBOYOWI JAZDE ZYCIA!!!

Gość doaj_do_ulubionych
JAK BEDZIE CCHIAL NUMER TEL;TO POWIEDZ MU ZE DOSTANIE NA SPOTKANIU; ZE NIE EJSTES LATWA I NIE ROZDAJESZ BYLE KOMU NR; TEL; i powiedz co chcialbys mnie gdyby do mnie obcy faceci wydzwaniali na naszym spotkaniu...masz tylko numer sluzbowy, nie masz jednorazowych numerow...kobie umie bajerowac,ale facetowi chyba nie dorowna, facet chce kobiety ktora da pobzykac,pojesc,popic,i za to wszystko zaplaci, to jest ideal faceta!!! HEEE

Gość Zwykły kolo
kobie umie bajerowac,ale facetowi chyba nie dorowna, facet chce kobiety ktora da pobzykac,pojesc,popic,i za to wszystko zaplaci, to jest ideal faceta!!! doaj_do_ulubionych,nie wszyscy faceci są tacy,uwierz,są porządni,tylko są "ukryci",nie są pozerami,często nieśmiali,wejdą na profil który im się podoba,ale rzadko potrafią napisać do dziewczyny z Sympatii,a wiesz dlaczego? Bo boją się porażki,że w wiadomości zwrotnej przyjdzie odmowa,a często po przeczytaniu wymagań stawianych przez kobiety na profilu,po prostu wychodzą z niego,bo wiedzą,że są skazani na porażkę,uwierzcie mi,to jest prawda i widzę to po sobie. W dzisiejszych czasach porządny,skromny,choć nie mający kasy facet to dla wielu kobiet nieudacznik i śmieć.

Gość błądnabłędzie
doaj_do_ulubionych - kurde koleżanko lekcja z ortografii wskazana ;/ !

Gość www.oszukane.pl
Mogę podsumować to tak:większość kobiet na tym portalu szuka miłości,większość facetów szuka seksu,kobiety przywiązują mniejsze wymagania do wyglądu,ale szukają zaradnych,stałych w uczuciach,ustabilizowanych facetów. Faceci dużą przywiązują wagę do wyglądu bingo, choziaz w sumie truizm Profesjonalne badania portali to potwierdzaja. zwykly kolo zycze pwoodzenia w szukaniu partnerki. Na sympatii tez sa fajni ludzie, mam calkiem atrakcyjna i niezalezna kolezanke, ktora posiada konto od ok.2 lat. Jest moze troche wybredna i caly czas na etapie randkowania (jest wysoka i szuka raczej zaradnego, uczciwego faceta co oczywiscie mocno zaweza kandydatow) podsumowujac: trzeba odroznic plew od ziarna

Gość Zwykły kolo
No to na pewno zawęża krąg,ale niech się dziewczyny potem nie dziwią,że Ci lepiej prezentujący się materialnie i optycznie w realu też się takimi okażą,napisać można wszystko,ja mógłbym zaznaczyć,że mam wykształcenie podyplomowe i jestem właścicielem,albo zarząd/dyrektor,do tego pościągałbym z netu jakieś foty piramid,albo innych ciekawych miejsc i wiem,że wtedy częściej byłbym odwiedzany przez takie panny. Dziękuję za życzenia,może się zrealizują,w każdym razie mam jakieś porównanie odnośnie posiadania profilu męskiego i żeńskiego.

Gość Hayoki Rules
Święta Racja powyżej.

Gość Zwykły kolo
Dzięki Hayoki Rules. Dodam też jeszcze,że kobiety w korespondencji są strasznie ciężkie,często nie wiem,o co im chodzi,pisanie z nimi to droga przez mękę,staram się dobierać słowa (tu na forum także) a pomimo to po jednej,czy dwóch wiadomościach widać wycofywanie się,fakt,ja nie jestem natrętny i chciałbym najpierw jakoś trochę poznać się w czasie wymiany wiadomości,a nie od razu się umawiać w ciemno. Miałem już ze 4-5 takich przypadków i każdy się tak kończył,a wnioski nasuwają się same-damy także flirtują z wieloma facetami nie gorzej od samych facetów! Bo jak nazwać sytuację,że wysyłam wiadomość,widzę,że ta osoba jest on-line i to jeszcze długo po tym,jak dostała tą wiadomość,nie odbiera jej,potem znika,następnego dnia łaskawie odpisze ale już nie tak sympatycznie,jak za pierwszym razem. A najśmieszniejsze jest to,że po kilku dniach znów mają ustawiony status "mam ochotę na randkę". Żenada. Ja już na oczka raczej nie odpowiadam,bo wiem,jak to się skończy,szkoda klawiatury,chyba,że rzeczywiście ktoś ciekawy napisze.

Gość dragonbalkai
http://ollussiaa.mixer.pl/ kurwa faktycznie to ta sama, tylko przekopiowane foty z linka na YT. @ oszukany z mixera A potem faceci się napalają a po drugiej stronie monitora siedzi np stara zgrzygiała baba. Kurwa skąd takie zyeby się biorą, to wszystko chyba z nudów, bo jak inaczej to nazwać, ja pierdole.....masakra.

Gość do kolo , potwierdzam
miałam konto na sympatii miesiąc. Same dziwne propozycje , a nie miałam żadnych zdjęć.Czyli nie lans na plastic fantastic. Większość facetów - oczywiście biznesmeni z własną firmą , nie potrafili odczytać opisu po angielsku.A fotki typu ja w Egipcie , ja na schodach ( bloku) w garniturze dla podniesienia chyba wrażenia to norma.

Gość oszukany z mixera
no walsnie zrobiono mnie w bambuko :O ale na mixer :O

Gość dragonbalkai
@ oszukany z mixera No wariatek widać nie brak, ale skąd mogłeś wiedzieć.

Gość dragonbalkai
Ogólnie na takich portalach rzadko kiedy kto jest "prawdziwy".

Gość oszukany z mixera
:O🖐️

Gość przecie tamta z youtube
to rosjanka, nawet ciuchy sa te same

Gość dragonbalkai
Właśnie widzę że nawet ubrania te same, zresztą w necie też można kogoś przez przypadek zdemaskować, jak widać.

Gość ja pierdykam:D:D:D:D
do oszukany : tamta rosjanka jest na facebook i jest urodzona -pisz tak a klamczucha z mixera jest z innego rocznika czyli z 1991 27 апреля 1993 г.ona : z youtube 20 (rok urodzenia 1991) -z mixer

Gość te portale to dno
Moze jakis procent ludzi kogos normalnego tam pozna , reszta jak widac miala pecha. czytalam tylko pierwsza i 2 ostatnie strony, wspoczuje tym wystawionym do wiatru. Pozniej czlowiek sie zniecheca i samotnosc zbiera swoje zniwo.

Gość rfdbcb
oszukany z mixera--zgadza się :O sprawdzone :O ktoś sobie założył lewy profil pewnie żeby zobaczyć ilu facetów się nabierze.to zupełnie dwie różne dziewczyny. :Onawet rok urodzenia jest inny.

Gość Dareios.
sprawdziłem tą z mixera - to kłamczyni, link jest zerżnięty z youtube. macie rację.

Gość robol101
Witam. Zacząłem czytać ten wątek i chcę się podzielić moją sytuacją. Poznałem na sympatii dziewczynę. Zaczeliśmy pisać ze sobą w lipcu 2011 r. Po około 3 miesiącach spotkaliśmy się w "realu". Było miło więc umówiliśmy się na następne spotkanie i zaczęło się pomału rozkręcać. Sylwestra spędziliśmy wspólnie. Były przytulanki, pocałunki więc pomyślałem że jej na mnie zależy. Dokładnie tydzień po sylwestrze zalogowałem się żeby zlikwidować swój profil, zresztą nieużywany od kilku miesięcy. No i odkryłem że "moja" nazwijmy to dziewczyna założyła sobie nowy profil i w dodatku opłaciła abonament VIP !!! Specjalnie założyłem sobie drugi profil bez zdjęcia, żeby ją poobserwować i okazuje się że prawie cały czas jest online. Teraz nie wiem co z tym zrobić ? Podejrzewam, że mnie trzyma tak trochę na dystans na wypadek jakby nikt lepszy się nie znalazł. Jak do niej dzwonię to niby rozmawiamy normalnie i wszystko jest ok. Ona nie wie, że ja wiem ! Nawet wstępnie umówiliśmy się na piątek (spotykamy się co weekend bo dzieli nas kilkadziesiąt km, a ja narazie nie mam możliwości przeprowadzić się ze względu na prace). Zastanawiam się czy po prostu nie założyć nowego profilu ze swoim autentycznym zdjęciem i nie pokazać się jej właśnie na sympatii, żeby sprawdzić jak zareaguje. Oczywiście będę grał twardziela i luzaka i udawał, że mnie ta sytuacja wogóle nie rusza. Druga opcja to taka, że poczekam ok miesiąca i zobaczę co się wydarzy w tym czasie. Skoro tyle kobiet tutaj pisze, że na sympatii 90% facetów to oszuści i zboczeńcy to jest szansa, że może "moja" nikogo ciekawego nie pozna i odzyska zainteresowanie mną. Nawisem mówiąc jak spotykaliśmy się jeszcze w starym roku to mówiła mi że już więcej nie chce mieć z tym portalem do czynienia bo tam strasznie dużo "dziwnych osób" spotkała. Więc teraz zastanawiam się skąd taka zmiana ? W sumie liczę się z tym, że ta znajomość może się szybko zakończyć. Ja tą znajomość traktuję jak najbardziej poważnie, może nawet zbyt poważnie a ona być może nie chce się angażować w poważny związek ?

Gość Rozsądny2012
Jak się to czyta to strach wierzyć komuklowiek.

robol101 Twoje zdanie "...Skoro tyle kobiet tutaj pisze, że na sympatii 90% facetów to oszuści i zboczeńcy to jest szansa, że może "moja" nikogo ciekawego nie pozna i odzyska zainteresowanie mną" jest osłabiające!!! Kobieta gra na parę frontów (płaci za bycie na portalu), a Ty chcesz czekać, że na lepszy model nie trafi i odzyska zainteresowanie Tobą?! Gdzie Twoja godność???