Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość Hayoki Rules
Jak podaje Sympatia z chwilą kiedy to pisze jest już 4 384 820 zarejestrowanych użytkowników.Skoro jest tak źle jak co niektórzy piszą skąd taka popularnośc tego portalu? Czyżby kobiety rejestrujące się tam kilkakrotnie nie wiedziały jak jest. Dla mnie to bezsens -założyć konto -opłacić abonament Po kilku dniach usunąć konto choćby z powodu jakichś tam zboków którzy wszędzie się potrafią zdarzyć. To jest normalne nawyki ze świata realnego są przenoszone do świata wirtualnego. Chore jest tylko generalizowanie i opisywanie swoich rozczarowań,żalów na forach które paradoksalnie niczego nie zmieniają. Na Sympati są w porządku ludzie tylko już nie wierzą w swoje siły. Choćby czytając takie fora już się odechciewa. Ja byłem kilkakrotnie na Sympatii i znów jestem ale już tylko dla samego siebie lepszego środowiska do nauki o relacjach damsko-męskich trudno jest znaleźć. Czytając to wszystko każdy z nas się uczy a to plus. Założenie profilu jako kobieta bądź też mężczyzna jest dziecinnie proste. I tak wklejając zdjęcie blondynki za kilka minut pojawi się kilka e-maili od napalonych facetów to jest typowe i żałosne. Oczywiście nie zapraszających na kawę.Wklejając zdjęcie modela z gołą klatą na odwrót. Także nie ma co zaklinać rzeczywistości narzekać na nią każdy z nas ma swój rozum.Czasami warto spojrzyć na profil jakiejś dziewczyny która nie emanuję seksem a ma ciekawy opis.Dziewczyny która się specjalnie nie wyróżnia a ma w sobie to coś co przyciąga wzrok na swój profil. Tak samo faceci. Z chwilą kiedy kończe pisać jest już 4 384 852 użytkowników. 32 profile przybyły nie wiadomo jacy to ludzie czy dobrzy czy też źli może oszuści. Ale to co z tego mam się tym przejmować? Róbmy swoje i nie patrzmy na innych nigdy nie wiadomo na kogo trafimy a może będzie super czego życzę.

Gość racjonalistka0000
dla mnie to i tak ten portal to dno ! wiekszosc opini jest negatywnych tak samo doswiadczen...uwazam, ze kto tam ma konto to z ciekawosci, poczucia adoracji i zainteresowania i przygody na szybki seks itd. nie liczni licza na cos powaznego....

Gość Patryk1983
Sympatia , pingery, mixery , srery to jedno i to samo gówno...szmaty albo stare dziady wstawiają trefne foty z naszej klasy, robią sobie eksperymenty psychologiczne , facebook i robią starych jeleni w balona , a potem mają z tego polewkę że kutafony czy cipy dali się zrobić w chuja.

Gość kobieta1255
miała któras kontakt z iam27 z sympatii?

Gość iam27 - profil nie istnieje
chciałam obejrzeć i taka treść na stronie mi się wyświetliła.

Gość myszeczka34
http://sympatia.onet.pl/tom125gam,user.html jak dobrze ze ktos mnie przed nim ostrzegł...zasrany ruchacz. udaje kochanego i oddanego i jego charakter jest sztuczny. juz mu dałam popalic za jego rodzine. faktycznie ,przyznał się,ale nic sobie z tego nie robi wiesniak.ma w dupie, a dwa dni temu miłosc wyznawał.

Gość szczęśliwabardzo
byłam zalogowana na kilku portalach randkowych i moje wnioski są takie: jest tam wielu samotnych ludzi szukających na prawdę tę jedyną osobę, jest tam tez pełno zjebów którzy liczą na szybki numerek. ja miałam to szczęście, że trafiłam na tego swojego jedynego i teraz jesteśmy już po zaręczynach. chodzi mi o to, że takich pojebów jest wszędzie pełno i nigdy nie wiadomo na kogo trafisz czy na jakimś portalu czy w realu

Gość fantasticacosta
w realu są tylko dobre promocje ;)

a mój były partner,zalogował sie i po dwóch tygodniach klikania,umówił sie z laska,zakochał sie..mówił coś nawet o oświadczynach... Co ma być to będzie w realu też można poznać cwaniaków i manipulantów.,każdy ma swój rozum i trzeba rozsądnie do tego podejść..

Gość gdgdgfdgfdddd
takie portale to dno sami nieudacznicy tam siedza!! ludzie ktorzy niepotrafia poznac kogos w normalny sposon!! mozecie sie ze mna nieu zgadzac ale wiem to na miliard %!!!!!!!!!!!! nikt mi tego nie wowi!!!!!

Gość fantasticocosta
nikt ci tego nie wowi ;) to na pewne wiec bez obaw hahaha

Gość Zwykły kolo
Ale bełkot,jedno stwierdzam,że zarówno na Sympatii jak i w realu jest mnóstwo analfabetów gramatyczno-ortograficznych,i to niezależnie od poziomu wykształcenia.

Gość fantasticocosta
ZWYKŁY KOLO: oj tam oj tam może szybko z nerwów pisała i literki pozjadała ;)

Gość sympatia mixer pinger i inne
gówna,itp....nie ponosi odpowiedzialności za dane użytkowników, więc każdy może sobie wkleić zdjęcie aktora czy innej gwiazdy showbiznesu i nikt nie zrobi tam żadnego porządku. :O🖐️

Gość Zwykły kolo
Ale bitch,sorry,ale widać,że coś tu śmierdzi,ja na Sympatii co najwyżej wchodzę i oglądam sobie tego typu profile z modelkami,bo i takich też nie brakuje ;) . A skoro to lipny profil,to kto się za nim ukrywał? Jakaś podstarzała nimfomanka?

Gość Zwykły kolo
Kara śmierci by była jak najbardziej adekwatna,szkoda dziewczyny :( .

Gość Hayoki Rules
Jestem za w niektórych przypadkach nic nie jest bardziej adekwatne jak kara śmierci.

Gość Zwykły kolo
Ja osobiście uważam,że za okrutne znęcanie się nad zwierzętami i takimi,jak ten przypadkami kara śmierci to powinien być standard,nikt mnie nie przekona,że powinno być inaczej,normalnie masakra.

Gość do CALLIOPE76
SZCZĘŚLIWY :) :) :) :) !!!! odczepisz sie w koncu ?????????

Gość Antyfa
Oszust z Warszawy. cafe.pl/ecafe/1,102,,i5mv2uvyjb98ui,1.html http://sympatia.onet.pl/onetrip,618b18d64060748e520b12d6689f41d6,1,5,user.html Bezrobotny,zadłużony alkoholik. Podaje że pracuje w branży reklamowej oraz jest wykładowcą. Pięknie potrafi manipulować. Panie uważajcie!Nie ma gdzie mieszkać! Nie pożyczajcie pieniędzy!

Gość to sa lewe profile te z aktora
:D

Gość Antyfa
To do mojej wypowiedzi? Niestety nie są to lewe profile. Pan grasuje od dawna.Zmienia co jakiś czas tylko nicki...

Gość krokodyl123
Tomaszku P. jak ma sie zryty leb od nadmiaru trawki i pusty do tego od braku wyksztalcenia to szczescie jest mozliwe z byle kim:)))))))))))) i do tego jak sie bzykal pol netu bez gumki:)))))) gratuluje i powodzenia

Gość do pani salowej....
dobrego masz nicka krokodylu ;)

Gość krokodyl123
naleze do kogos .....ale nie do ciebie moj drogi bo ty potrafisz tylko pisac glupoty i nasylac na mnie swoja sfore ujadajacych pan do towarzystwa:) dorosnij chlopcze

Gość krokodyl123
szczerze tobie zycze szczescia i koncze ta durna wojne w necie,mam lepsze zajecia w zyciu niz czytanie tych glupot:)swoja droga tez najmlodszy nie jestes wiec zajmij sie swoim szczesciem i nie sledz mego zycia tak starannie zegnam

Gość aleksandra z sympatii
żenada dziewczynko to ty wszystko sledzisz, czytasz, odpisujesz i jeszcze piszesz smsy, jakbys była z kims to bys na portalach nie siedziała i nie myslała, bo widac ze tesknisz ale niestety nie miałaś nigdy szans na nic byłaś wkładką z internetu :) czego się spodziewałaś po kolesiu z sympati, że mężem zostanie???? masz urojenia raz uwazasz ze pisze kobieta raz mężczyzna- pogubiłaś sie i nikt pomylona kobieto do ciebie nie dzownii nie pisze juz od dawna bardzo dawna chodzi mi o ooddzew na twoje zenujace smski w stylu- jestes szcesliwy, juz mi przeszła złosc odezwij sie ŻENADA ILE MOZNA ??? a co cie to obchodzi ! zajmij sie soba i odwal od Tomasza raz na zawsze ! DOWIDZENIA ŻEGNAM ( mam ubaw, że piszesz o tym w necie ;) )

Gość do najpiekniejszego
ale o co chodzi ??? jakieś szczegóły ?o panią aleksandre chodzi?