Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieidealna85

Operacja plastyczna

Polecane posty

Gość piczkaxxxxxxxx
spokojnie jestesmy tu we 3 takze luzik :classic_cool:

narazie a nigdy nie wiadomo kto i kiedy wygrzebie ten temat:O

Gość barabarabab
piczkaxxxxx jestes tak porabana ze szok, pisze to zeby ci uzmyslowic ze masz calkiem normalny nos, nigdy w zyciu nie rob operacji! ja jestem zdecydowana na operacje bo nie wiem czy kojarzycie ta babke z reklamy pewnej sieci komorkowej chyba plus, mam podobny nos do niej moze nawet jest tez podobny do nosa steczkowskiej i chce zmienic na taki jak masz ty piczkaxxxx normalny prosty nos i nie pisz glupot ze kartofel bo jest naprawde fajny!!!!!

Gość mam bardzo podobny nos
do piczki i nigdy nie uważałam nosa za wadę, grubo psesadzasz

Gość piczkaxxxxxxxx
jeszcze mnie z komleksu dziewczyny wyleczycie i co bedzie:classic_cool: moja mama ma taki malutki nosek i zawsze załuje ze nie mam go po niej :(

Gość piczkaxxxxxxxx
katharsis a ten link w twojej stopce nie działa :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxx
z przodu ładny ale nie wygląda na długi bo mój to jest długaśny twoj wygląda na leciutko przygarbiony ale chociaz dziewczyny mamy szczescie ze z przodu nasze nosy są ok :classic_cool:

piczka moj nos z boku jest dluzszy niz Twoj, naprawde. no i lekko przygarbiony. Wygladam jak żydówka:classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxx
autorko wez se teraz cyknij fote chocby telefonem i wrzucaj :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxx
ze jest dłuższy w to nie wierze wygląda na malutki

Gość barabarabab
ja musze zoperowac bo normalnie mnie juz zalamuje ten nochal, a z przodu wyglada jak penis :-O w dodatku jakies 5 lat temu mialam zlamany, bo wyglupialismy sie z bratem i niechcacy dostalam z lokcia... pech chcial ze w nos 😭

oj kochana zdziwilabys sie!!! nie wymyslam, mowie bardzo obiektywnie. dlatego tez nie wstawie tu nigdy zdjecia z boku bo zaraz by sie posypaly komentarze zyczliwych kafeteriuszy:classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxx
ale oólnie masz łądną buzie wiec ten nos nie robi z ciebie potwora co nie :classic_cool: barabarabab a z twoją twarzą poza nosem jest ok ? jesli operavcja pozwoli poczuc ci sie lepiej to jestem jak najbardziej za ja nie rozumiem w ogóle takiego myslenia ze po operacji sie nic nie zmieni bo kompleks lezy w podswiadomosci i w ogóle jak ktos ma krzywe zeby to nikt mu nie mowi nie prostuj zebów bo nawet jak beda proste to i tak sie ich bedziesz wstydzic

zaraz zaraz chodzi w koncu o to, ze sama swojego nosa nie akceptujesz czy poddalabys sie operacji ze wzgledu na faceta? Jesli sama dla siebie bo Ci to BARDZO przeszkadza to zbieraj kase i operuj sie (chociaz nie sadze zeby Ci przeszkadzal tak bardzo, bo napisalas, ze odkad stalas sie atrakcyja kobieta nos zszedl na drugi plan). NIGDY nie rob tego bo facet tak chce. No ale to moja opinia.:-)

Gość barabarabab
mowia mi ze nadrabiam oczami, usta mam waskie ale mam to gdzies od zawsze przeszkadzal mi tylko nos. jak tylko uzbieram kase to ide na operacje bez wachania

Gość piczkaxxxxxxxx
jesli ci tak przeszkadza to idz jak najbardziej :classic_cool:

Gość Nieidealna85
przepraszam dziewczynki ale internet mi szwankuje:-o bede zagladac tu i czytac Wasze opinie😘 jak nie dzis to jutro! bo zaraz szalu dostane przez tego kompa....wrr........

też się zastanawiałam nad tym czy nie poddać się operacji plastycznej. Na początek zrobiłabym sobie nieco większe piersi. Czytałam na stronie IQ Medica o powiększaniu piersi metodą macrolane. Przyznam, że mnie bardziej taki sposób odpowiada niż powiększanie piersi za pomocą wkładek silikonowych. A może któraś z was jest już po powiększaniu piersi i podzieli się ze mną swoimi doświadczeniami??