Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrzywymzwierciadle

18letnia DZIEWICA!!!

Polecane posty

Gość wkrzywymzwierciadle

No więc jak w temacie. 18 lat na karku i ciągle nic. Zaraz będzie 19. Wszystkie moje koleżanki już od dawna uprawiają seks, a u mnie co? Spotykałam się z wieloma facetami, ale tak naprawdę nigdy do niczego poważnego nie doszło, poza pocałunkami itd, nie pociągali mnie fizycznie. Czuje, że długo już tak nie wytrzymam, a nie chciałabym zrobić tego z bylekim. Jestem atrakcyjna, mam powodzenie - widać, to nie wszystko

Gość girl with one eye
jesteś głupia

Gość tojaOnA
zgadzam sie jestes glupia

Gość wkrzywymzwierciadle
mam ogromną ochotę na seks, ale nie chce wyjść na niedoświadczoną w tych sprawach. Błędne koło, bo przecież jakoś doświadczenie trzeba zdobyć...

Gość wkrzywymzwierciadle
skoro już krytyka, to może chociaż konstruktywna?

Gość latolatolato
nie martw sie dziewczyno, nic na sile, masz na seks jeszcze cale zycie ;)

Gość wkrzywymzwierciadle
Pewnie tak, ale musze przyznać, ze ciężko mi z tym, nie potrafie tak długo czekać :/

Nie martw się. Ja mam 21 i mówię znajomym że przynajmniej ja wystąpie w tv a one nie! Pokaża mnie w rozmowach w toku w odcinku o najstarszej dziewicy :classic_cool:

Kiedyś zdanie "Wszystkie moje koleżanki już od dawna(...)" kończyło się: a) miesiączkują, a ja nie; b) noszą staniki, a ja nie; c) mają chłopaków, a ja nie. Ja się chyba już starzeję...

ejjj... ja mialam 23 lata i co z tego??? przeciez nie jest sztuka dac doopy pierwszemu lepszemu:-o kuzwa... cos sie dzieje na tym swiecie. poczekaj na tego odpowiedniego, oplaca sie🖐️

Gość sócz
ja nie uprawiam seksu bo wstydze sie malych cycek

Gość wkrzywymzwierciadle
grejs, miedzy nami tylko 3 lata różnicy, jak tak dalej pójdzie też będę "rzadkim okazem"... Niestety, świat idzie do przodu i dzisiaj dziewczyny tracą dziewictwo nie w wieku 25, tylko 16 albo 17 lat.

no dziewczyny na prawde macie poważne problemy, komu dać a komu nie... wziąć się za robotę lepiej !!

Ty się ciesz ! ja miałam tak samo jak Ty, teraz mam ponad 18 lat, od 7 miesięcy pierwszy seks za sobą i co miesiąc boję się ciąży 👋 więc teraz jak dostane okres to zostaje wtórną dziewicą 👋

"doświadczenie trzeba zdobyć" :D Nie wierzysz już w prawdziwą miłość ? Tak na zimno wszystko traktujesz ?

do pewnego czasu moje koleżanki właśnie mówiły "czekam na odpowiedniego" , "czekam aż się zakocham". A jak doszło do tego że miały okazje to po tygodniu znajomości z pierwszym lepszym się cnoty pozbyły :D A ja wole umrzeć jako dziewica niż iść do łóżka z kimś pierwszym z brzegu. Moze gadam jak dziwak, ale trudno ;)

Gość wkrzywymzwierciadle
Nie wiem, czy wierzę, ale nie wykluczam. Nigdy nie byłam zakochana tak naprawdę, chociaż bardzo bym chciała. Wierzę w pożądanie Nie chcę dłużej czekać na miłość.

Gość paulinananana
To nic, dziewczyno ;) Zastanawiam się, ile z tych koleżanek mogłoby powiedzieć, że pierwszy raz przeżyła z facetem, którego kocha/ła, była/jest z nim szczęśliwa, czuje/czuła się przy nim dobrze, bezpiecznie, któremu bezgranicznie ufa/ła... Który jest/był TYM facetem. Myślę, że wiele z tych "dawno doświadczonych" swój pierwszy raz przeżyło nieplanowanie, albo z ciekawości. DO CIEBIE KOLEŻANKO NALEŻY WYBÓR: MOŻESZ BYĆ KOLEJNĄ, KTÓRA PÓJDZIE DO ŁÓŻKA BY ZOBACZYĆ JAK TO JEST, LUB TĄ, KTÓRA ZA KILKA LAT STWIERDZI, ŻE UKOCHANY FACET, JUŻ ZA TYM PIERWSZYM RAZEM WYSŁAŁ JĄ W KOSMOS ;) Powodzenia życzę, i dobrego wyboru ;)

Gość wkrzywymzwierciadle
Wiesz, grejs, można to ubrać w bardzo wzniosłe słowa, ale to do niczego nie prowadzi. Też czekałam na odpowiedniego, czekałam na miłość. Ale nie było żadnego odpowiedniego ani żadnej miłości

"Nie chcę dłużej czekać na miłość" 18 lat i masz dość czekania :D A to ciekawe :D Jesteś na najlepszej drodze do tego , żeby podjąć desperacką decyzję , której będziesz żałować do samej śmierci. Nie mówię tu tylko o tym seksie ale takie podejście to klucz do tego , żeby związać się z byle kim ... Dokończ tą szkołę w spokoju i na studiach sobie kogoś znajdziesz. Zobaczysz ze tak będzie lepiej

"świat idzie do przodu" Do przodu to nawet pędzi ale czy obrał dobrą drogę ? :D Podrośnij dziewczynko bo żal słuchać tego wszystkiego ... ;)

Gość wkrzywymzwierciadle
Szkołę już skończyłam ;) Zaraz stratuję ze studiami właśnie Wiem, że mój problem moze wydawać sie absurdalny. Mam nadzieje, że na studiach coś się zmieni w moim życiu

"czekałam na miłość. Ale nie było żadnego odpowiedniego ani żadnej miłości" No ale ile Ty tak czekałaś ??? Nigdy nie zrozumiem chyba nastolatek. Jakby nie było czego innego oprócz chłopaków ... Chcesz już za mąż wychodzić czy co ? Dzieci chcesz mieć teraz ?

Ja też myślałam że studia coś zmienią, ale jak widać nikogo nie poznałam :) A wiązanie się z kimkolwiek jest bezsensu. Moja kolezanka tak zrobiła bo bała sie że nikogo lepszego nie spotka, i pomimo ze widze ze sie meczy to ona w tym tkwi...

Gość wkrzywymzwierciadle
Nic z tych rzeczy! Chce miłości i seksu, a skoro miłości nie ma, to zostaje seks

A odpowiedz sobie na takie pytania : 1. Jakbyś się czuła gdyby wszystkie koleżanki miały chłopaków a Ty nie ? 2. Czy wtedy zdecydowałabyś się na związek z kimś kogo poprostu lubisz lub uznałabyś , że będąc z Tą osobą przynajmniej nie byłabyś sama ?

Gość wkrzywymzwierciadle
Dokonywałam już takich wyborów, goodboy ;) I odpowiedź zawsze brzmiała NIE, nie potrafiłam

"A skoro miłości nie ma to zostaje seks" Aż dziw bierze jak się dziewczyny zmieniają. Nawet faceci nie są chyba aż tacy zimni ...