Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet, podobno przystojny.

Mój typ kobiety.

Polecane posty

Gość w23e4r5tyuioiu
typowe disco polo wieś tańczy wieś śpewa"

Gość a ja posumuje to tak
french jest juz nie modny a pani z ostatniej foty ma spalone włosy. kiepski cos ten twoj typ:P

taki jest mój typ kobiety:) każdy ma prawo mieć inny, no i każdy ma inny:)

Gość Załamany Wszystkim
Oczywiście mówię przez oczy romantycznego prawiczka. Nie patrzę na jej strój, tylko oczy, włosy i figurę. Kolejność nieprzypadkowa.

co z tego że frencz już jest nie modny, mi się podoba i to bardzo. Nie lubię długich pazurów i sztucznych tipsów.

Gość a ja posumuje to tak
te na zdjęciu jednak są sztuczne, tylko krótkie:P ale masz racje o gustach sie nie dyskutuje:P

Gość Załamany Wszystkim
Dla mnie laska, co zapuszcza paznokcie, nie ma co robić. Wolę jak zajmuję się fryzurą.

Gość O_lala
Załamany Wszystkim Chce Ciebie uświadomić że mam długie paznokcie bo lubie a w domu robie wszystko ;d w rękawiczkach oczywiście ;d

Gość Załamany Wszystkim
Asica mnie się pytasz?

Gość O_lala
Załamany ale Masz marzenia ;d, nogi mam takie tylko włosy krótsze ;d))

Gość O_lala
sosssssss No soooory ale mnie rozbawiło ;d kołderka z kasy ;d i łozie ;d

Gość autorze jestes wiesniakiem

Gość Załamany Wszystkim
O lala I tak jak byś mnie zobaczyła to: a) grzecznie się cofnęła b) mniej grzecznie się cofnęła

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
behindbrowneyes, ja też mam spore wymagania i powiem Ci, że mogę się podpisać pod Twoimi linkami. Może auto inne, nie sportowe, ale dobre. :) I szalika nie nosze takiego, bo to dla dzieciaków.

Nie rozumiem wypowiedzi typu: "mam nadzieje ze wyglądasz tak..." "na pewno znajdziesz" " " ciekawe czy masz tyle kasy" bezsensu:) przecież to co wymieniłem to podstawy, to nie są nie wiadomo jakie wymagania. Ząbki, paznokcie, styl ubierania, to jest coś co zależy tylko i wyłącznie od kobiety i każda może takie mieć, z tym nie trzeba się urodzić. Kwestia tego czy kobieta o siebie dba czy nie. Jedynie na co kobiety nie mają wpływu w rzeczach które wymieniłem to twarz, ( pomijając operacje plastyczne) ale poza tym, jak już wspomniałem wcześniej: figura, paznokcie, zęby, styl ubierania to wszystko jest w zasięgu każdej kobiety. a teksty " na pewno znajdziesz, ciekawe czy masz tyle kasy" są śmieszne, i wiele mówią o autorach tych tekstów, w swoim życiu ( a jestem młody ) poznałem już dość dużo kobiet które spełniały moje oczekiwania, nie miałem żadnego ale co do ich stylu i wyglądu, z tym że to nie wszystko, gdyż musi być między dwiema osobami ta chemia, to coś, co przyciąga do siebie. Więc nie mówię, że kobieta która posiada wymienione prze ze mnie cechy, to kobieta z którą chciałbym się związać, kobieta która posiada te cechy to kobieta z którą umówiłbym się na randkę, a to czy chciałbym się z nią związać zależałoby od jej charakteru i stylu życia.

Gość rrrrrrrrrrrrrrb a ile masz lat

Gość Załamany Wszystkim
A ja chciałbym, żeby mnie tylko polubiła i przy tym miała coś w głowie. Nie musi mieć zębów białych jak kość słoniowa, nóg jak kolumn Zygmunta, twarz gładką jak lustro wody i piersi wielkości arbuzów. Niech będzie przeciętna.

Gość O_lala
Załamany Wszystkim A co jest z Toba nie tak?? nie rozumiem, masz 3 ręce ;d, 4 nogi. moze ... coś jeszcze???

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
23 Do autora - tutaj zawsze tak pisza. Mi czesto truja, ze mam niewiadomo jakie wymagania. A tak naprawde mam prawo miec, bo sam o siebie dbam, cos tam na pewno prezentuja soba i czemu mam nie miec ladnej dziewczyny? A to, ze tutejsze dziewczyny nie maja takich zabkow, to ich sprawa.

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
45 :)

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Czesto pisza w niektorych tematach, jak widzialem, zeby zmniejszyc wymagania... ciekawe jak. Mysle, ze wymagania sie ma dopasowane do wlasnej osoby, tzn. ze na pewno bedziesz mial taka dziewczyne w przyszlosci. Skoro wiekszosc znajduje druga polowke, a kazdy jakies wymagania ma, to samo mowi za siebie.