Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krucjusz

Folwark Karłowiec

Polecane posty

Witam. Planuję wesele w nowo otwartym domu weselnym Folwark Karłowiec w Kończycach Wielkich. Czy Szanowne Koleżanki i Koledzy mogli by mi podpowiedzieć, czy warto?. Proszę o rzetelne i poważne wypowiedzi na ten temat. Z góry dziękuję za odpowiedź i Pozdrawiam:.

Miałam wesele w folwarku na 100 osób i byłam bardzo zadowolona pyszne jedzenie żeczliwi właściciele po prostu POLECAM

Gość śLUBOWNICZKAKA
Byłam w folwarku z moim narzeczonym w celu oględzin sali weselnej oraz na rozmowie z właścicielami o organizacji wesela. Nie urzekło to nas, ponieważ sala była jeszcze nie ukończona, właścicielka od razu na wstępie zapowiedziała zakaz strojenia sali. Za pakiet podstawowy właścicielka zaśpiewałam nam za dwa dni 300zł, co było dość dużo w porównaniu z salami okolicznymi. A w pakiecie nie było zbyt dużo posiłków. Fakt faktem klimat jest tam super, taki z leksza retro:)

Fakt cena jest dość wysoka ale zawsze wybór należy do młodych czy chcą mieć wesele w strażnicy czy wynająć piękną salę. W kwesti ilości jedzenia ja nie narzekałam było pyszne i wcale nie było go mało ale to moje zdanie

Gość basik64
A mnie się tam podobało. Było pięknie, z bardzo ciekawą oprawą imprezki. Goście wdzięczni, bo tak pięknie jedzonko podane, że robili fotki dla potomnych. Uroczo ! Warto zrobić takie wesele w Folwarku Karlowiec bo i dostojnie i bezpiecznie dla dzieci, a także jak fajnie dla gości chcących oderwać się od stołu!Jest gdzie bezpiecznie spacerować, a jakie widoki! Polecam!