Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unclebens

Dziewczyny, czy 36 cm w bicepsie... ? :D

Polecane posty

Gość unclebens

Czy jest ok jak na 19 lat. Tylko nie piszczcie chłopy, ze macie wiecej, bo pytam dziewczyn, ale pracuje nad tym jeszcze. Na co zwracacie uwage, na ktore ciuchy glownie, czy codziennie musze miec cos nowego na sobie? Martwie sie o cialo, bo wiem ze wazne, jestem szczuply, ale brzuch mam w kratke za to i klatka ok. To smiesznie brzmi, ale jestem ciekaw na co patrzycie. ;d

kratka i klata najważniejsze są i bary. Bicepsy mniej. A tak w ogóle to dziewczyny lubią męskie tyłki :D

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Hehe. To trzeba wykroki z hantelkami robic. :D Najgorsze, ze normalnie nie widac tej klatki i brzucha, tylko na plazy.

Gość trompek
36 to malizna

Gość unclebens
Na pewno dla jakiegos wyjadacza. Ale tez mam inne zajecia niz machanie ciezarkami i nie zawsze tez czas na to

Jakie wykroki ? :D Niech skręca dłoń to taką kulkę będzie miał :D Co z tego , że szybko dojdzie do 40 skoro mięsień będzie wyglądał na uposledzony :(

Gość niunka77799
36 to smierdzi malizną

Gość unclebens
W ogole te miesnie sa az tak wazne dla dziewczyn? Juz mnie meczy ten temat. Sylwetke mam dobra, szczupla, ale cwicze i wolno rosne.

Gość heide mała
nie wiem ja mam 23cm w bicu:D

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Wykroki na dupę podobno. :D

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
heide mała, zatem pewnie dla szczupłej i niskiej dziewczyny 36 jest ok

unclebens Może jesteś ektomorfikiem ( szczuplak ). Masz duże możliwości robienia rzeźby a małe w robieniu siły i masy. Mezomorfik to tak po środku a endomorfik to osoba ze skłonnościami do tycia. A więc zero z rzeźby , niewiele z siły a duzo z masy :D

rrrrrrrrrb wykroki na dupę są niezłe , to fakt. Przysiady są jeszcze lepsze , zwłaszcza że wzmagają bardzo silnie potencję.

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Tak, jestem ektomorfikiem i wiedzialem to od dawna. To mnie martwi. Stad to pytanie o miesnie, bo dziewczyny raczej wola byczkow. :)

No to niewiele zdziałasz. Ciesz się tym, że bardzo łatwo zrobisz rzeźbę. Poza tym po latach nie będziesz miał brzucha ;) Najlepszy jest mezo ale ekto jest lepszy od endo.

Gość heide mała
kto powiedział ze jestem niska, mam 167cm. w sumie nie wiem jakos nie mam wyobrazni w tym momencie bo juz pozno

Gość unclebens
Prawda, przynajmniej zawsze szczupły. Praktycznie to najwazniejsze dla mnie.

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
W sumie nie mialem na mysli Ciebie, ale dziewczyny szczuple po prostu.

Gość heide mała
ale ja jestem własnie dziewczyną szczuplą w sumie napisałes heide mała a teraz myslisz ze nie miales na mysli mnie

Gość rrrrrrrrrrrrrrb
Ale nie, bo skoro napisałaś, że masz 23, to poruszylem temat szczuplejszych dziewczyn, a sama piszesz, ze do nich nalezysz. Ogolnie tez napisalem, ze dla nizszych chlopak z takimi miesniami jest ok. Bo to tez tak apropos jednej wypowiedzi dziewczyny jakiejs chyba, ze "malizna". :D

Może weź Ty się chłopaku za coś innego lepiej :D Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby potencjalna dziewczyna pierwsze co w Tobie widziała to mięsień dwugłowy ramion :D 36 jak na 19 lat to nie tragedia. Chociaż zależy ile masz wzrostu. Jeżeli powyżej 180 cm to troszkę za mało może. Ale to z wiekiem pójdzie Ci w górę. Za kilka lat będzie ponad 40 a 40 to już całkiem nieźle wygląda. Adamek ma coś koło tego , no torchę więcej. Nieźle wygląda , co ?

Gość niunka77799
no bo to nie jest duzo ale to nie jest takie wazne przeciez dla dziewczyn

Gość unclebens
178 cm wzrostu i 67 kg wagi tylko. Mam inne zajecia i hobby, ale ze dzisiaj piatek i sie nudze, to pisze takie pierdoly. :D