Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaoala

czy powiedziec jej o zdradzie?

Polecane posty

Gość nie powinnas sie wtracac
nie, nie chcialybysmy, ale to nie jest twoj facet. Pozwol wiec jego dziewczynie zadecydowac na podstawie jej wlasnych z nim doswiadczen.

ja osobiście bym nie chciała, by mój facet tak postępował.....ale z tego co piszesz to nie pierwszy facet który cię olał?..... wszystko jasne, krótko i na temat. sorry za pytanie z mojej strony, ile macie lat?

Gość olaolaoala
NO WLASNIE TO JEST JEJ DOSWIADCZENIE ZNIM

Gość olaolaoala
tamten facet sam mnie oszukiwal...

Gość olaolaoala
A ja bylam ok caly czas. :(

widocznie nie zalezy facetom na tobie, skoro cie oszukują. Facet któremu zależy na lasce zrobi wszystko by była z nim jak najdłużej. A ty widocznie nie wzbudzasz u facetów tego pożądania....

Gość olaolaoala
hm moze.

Gość koniecznie jej powiedz
trzeba sie ostrzegac nawzajem przed palantami

Gość olaolaoala
a ty to co masz drukiem ponizej tez swidczy o tobie odszedl do innej i teraz jedziesz po laskach bo twoj byl swiety cooo? mila ci w dupie kretynko !!

ja również byłam kiedyś z kimś, 4 lata....nawet mieszkaliśmy razem, i plan wspólne mieliśmy na dalszą przyszłość, ale zakochał się i odszedł, i co teraz mam robić wszystko by on zdradził swoja kobietę?? Ja mam klasę, której tobie najwidoczniej brak, i zasady wg których kieruję się w życiu, a Ty? hmm sorry że cię porównam do rośliny- jak chwast który rośnie rośnie a później ktoś go zdepcze......

Gość olaolaoala
ty masz zal;]

Gość olaolaoala
i ocenisz zle kazda inna!! ja tego nie planowalam samo tak wyszlo!!

Gość olaolaoala
i co teraz mam sama siebie dolowac-nie bede z nikim nigsy bo trafilam na palanta, bo on tak a nie inaczej sie zachowal to tak jakbym ja ci pojechala ze bylas beznadziejna i sie zakochal w innej, na pewno jestes wartosciowa kobieta halo! a to ze tak wyszlo- trudo tak sie stalo. nei obwiniaj nikogo ani siebi, kazdy zasluguje na cos piwknego tylko czasmai ciezko odroznic falsz od prawdy zwlaszcza jesli jestesmy zaslepione emocjami:(

Gość olaolaoala
zadna premedytacja. jak juz powiedzialm0to samos ie stalo, nigdy tego nei planowalam nigdy!! i jedyne co mysle to to ze po prostu dostalam kiedy prezent i wtedy sie przekonalam co zniego z atyp, co jesli bylby ze man dluzej i tak robil jak robi???

Gość lola666
Olaola jestes zwykla szmata i zapchajdziura. Zranilas kobiete dla swojej satysfakcji.

Gość olaolaoala
i jedeyne co mnie nurtuje to to co powinnam z tym zrobic bo jestem przekonana bardziej d tego by jej jakos zasugerowac cos, moze nei perfidnei i doslownie ale delikatnie...

Gość olaolaoala
ja jej nei zranilam!! czytaj ze zrozumeineim

moja skromna rada, rób tak by facet długo biegał za tobą, im dłużej tym lepiej, ktoś o kogo trzeba było długo się starać lepiej smakuje, a coś co jest łatwe...sama dokończ. Im dłużej facet lata tym większą masz pewność że cos czuje do Ciebie, a ty go zwodź, zwodź, a gwarantuję Tobie że wyzna Ci miłość, i pomimo że będziesz chciała go zostawić później wszystko będzie robił by do tego nie dopuścić.

do psycholozka35: tak dobrze doradzasz, ale pomysl o tym, co masz w swojej wlasnej stopce i o czym to swiadczy. Masz 35 lat? I na portalu o watpliwym poziomie, jakim jest kafeteria, zamieszczasz w swoim profilu link do profilu kobiety, przez ktora rozpadl sie twojzwiazek, podpisujac dodatkowo, ze to przez nia stracilas 4 lata zwiazku. Przeciez to nie jej wina, ze twoj facet sie w niej zauroczyl i cie zostawil. I czym ma byc ta stopka? Zemsta na niej, ktora nawet, jak piszesz, nie wie o jego istnieniu? To gdzie tu jej wina i jak to przez nia? moze powinnas umiescic raczej fotki swojego eks - dupka. Rozczarowujesz. Nie dziwne ze ludzie nie maja juz zaufania do psychologow.....

Gość lola666
wiedzialas o jej istnieniu i nie pisz o braku zobowiazan. tymabrdziej powinnas byc solidarna skoro ktos Cie kiedys skrzywdzil

Gość olaolaoala
psycholozka znam te numery!! nigdy ode mnie nic nie dostal!! i czasami mys;le ze to co zrobil ostatnio to dlatego ze nei moze zniesc mysli ze mu " nie dalam" i olalam to zewnetrznie bo wewnatrz bolao!! nie bylam 1 lepsza na ktora sie rzucil tylko laska z ktora jednak cos keidys bylo. krotko ale jednak. dokladnie, sama masz problem i obwiniasz tamta panne a on pewnie cie kochal tylko ona go uwiodla ahhh coz za franca!!

Gość olaolaoala
hm solidarna ? a czemu ja mam dostawac po dupie? zawsze ta "dobra " osoba dostaje po dup[ie czy nei widzice tego wokol siebie?

Gość olaolaoala
teraz moge byc solidarna i dac jej do zrozumienia delikatnie jaki z neigo typo czyz nie?????

Gość lola666
ale co Ci ta dziewczyna zrobila, ze chcesz zbudowac "szczescie/staysfakcje" na czyims nieszczesciu. mam nadzieje ze Ci napluje w twarz i opowie wszystkim co z Ciebie za ziolko. A Ty rob co chcesz,ale dla wiekszosci ludzi z honorem jestes zwykla bura suka

Gość olaolaoala
wlasnie nie! jestem kims kto sobie cos udowodnil. moglam ale tego nei zrobilam!!

nie, nie powinnas. Nabierz dystansu do sprawy i zapomnij o tym. Jesli uwazasz ze gosc jest dupkiem (hmm, zadalas sie z nim, jak to swiadczy o tobie to juz inna para kaloszy), to pokaz klase, wznies sie nad to wszystko i sie z tego smiej. Babrzac sie w tym dalej, pokazesz tylko, ze nie odbiegasz wcale poziomem od niego, ktorego masz za takie zero. Pokaz klase, jesli ja masz. A jesli nie masz, to pisz do niej smialo...Tylko co to zmieni w twoim zyciu?....

Gość olaolaoala
wiec czemu nazywasz mnie bura suka ha?

Gość olaolaoala
wlasnie ja chec utzrec nosa JEMU!! BABY JEMU NIKOMU INNEMU!!!!!!!!!!!!!!11

Gość lola666
tlumacz to sobie tak kretynko, winy Ci to nie ujmie.