Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaoala

czy powiedziec jej o zdradzie?

Polecane posty

Gość olaolaoala
CZY JA CZYMS ZAWINILAM ZE TRAFILAM NA DUPKOW, bo chyba on nim jest no nie wiem moze myle sie i to porzadny facet...

Gość olaolaoala
lola ty idiotko sam cie facet pewnie sdradza

Gość lola666
reprezentujesz taki poziom emocjonalno-behawiorystyczny, ze na innych nie trafisz

Gość olaolaoala
p haha

Gość lola666
o mnie sie nie martw. atak nietrafiony, zreszta jak cala Ty

Gość olaolaoala
a ty kolejna co broni facetow!! poczekaj za twojego tez sie wezme i go przeolece hahah zal zal

Gość olaolaoala
skoro sie bulwersujesz to jednak trafiony, odejdz bo to kulturalna rozmowa bez ciebie,

Gość lola666
nie broni, on tez jest zwyklym szmaciarzem. Zal mi tylko tej panny...

Gość olaolaoala
no teraz to mowisz jak kobieta.

Gość olaolaoala
ale sie bulwersujesz sama sie zapoznaj. a tak bedzie lepiej hahahahha

Gość lola666
jedyne czego musialabym sie nauczyc to dystansu do takich lafirynd jak Ty. Zreszta czytajac temat sama pewnie dostrzeglas, ze to nie tylko moje zdanie (o Twojej osobie), wiec sie zastanow nad soba i wyciagnij wnioski. Zemsta jest rozkosza glupcow, a nawet jesli chcialas mu utrzec nosa to trzeba bylo strzelic w pysk juz przy "zaczepkach" z jego strony. Wtedy Twoje plywaloby po wierzchu, a tak... masz co chcialas

Gość olaolaoala
hahah lola kolejna ktora zdradzona hahahahahahhaha zal mi cie o

Gość olaolaoala
hm a kto tu siedfzi zdradzone co teraz dumaja jak dopiec innym hhahaha

Gość lola666
to ja zdradzalam i uwierz ze dostalam po dupie za swoje. zycie mnie nauczylo jaka gra jest warta swieczki- Ciebie tez nauczy

Gość perspective
@Psycholozka - kobieto jestes naprawde zalosna! Masz powazne problemy ze soba i odreagowujesz na forum. Jak mozna komus napisac, ze jest kiblem, kiedy jest sie psychologiem??? No chyba, ze ty jestes psycholog zaoczny, po prywatnej szkole wyzszej w Koziej Wolce... Do autorki, sytuacja, ktora opisujesz nie jest zemsta. Jesli powiesz o tym dziewczynie to ci gwarantuje, ze bedziesz miec zszargana opinie, bo bedziesz rozwalaczka zwiazkow, a przeciez wiadomo, ze 'kochany misio' nie chcial wcale spac z toba, tylko ty go podstepnie uwiodlas. Obojetnosc jest najlepsza zemsta. Olej go, niech wie, ze nie jest nic wart.

Gość wez ich nie sluchaj
bo one poprsotu zazdroszcza, ze ktos na Ciebie leci (moze i tylko przez chwile i tylko fizycznie, ale jednak), a na nie juz nie. Zle zrobilas, ze wogole dopuscilas sie czegokolwiek (petting czy co tam bylo miedzy wami). Chociaz rozumiem po czesci, bo skoro Tobie kiedys na nim bardzo zalezalo to pewnie emocje wziely gore. A ten koles to szmata, olej go, zapomnij. Wiesz jaki jest- porafi zdradzic przy pierwszej lepszej okazji- i ciesz sie, ze nie wybral Ciebie a kogos innego i ze to nie Ty bedziesz zdradzala. Przekonalas sie, juz wiesz, masz satysfakcje. Wystarczy, nic jej nie pisz. Odpusc :)

Gość lola666
blah blah blah, tania analiza z dupy :)

Gość olaolaoala
dzieki i tego szukalam u drugiej kobiety. zrozumienia! ja jestem wrazlwia osoba niestety na moje nieszczescie:( gdybym nie byla, mialbym kolsiea tak bez emocji dla wykorzystywania bo jestem jednak atrakcyjna osoba bo wielu facetow chcialo ze man byc ale jak poczuc cos do kogos majac takie rany:( zawsze mysle pozytywanie ale jednak cos w nas zostaje drogie Panie:( kiblem nie jestem, sorry -za takei okreslenie ale "nie dalam mu", palkomatem tez nie zrobilma tego. moze tylko mam jakas satysfakcje ze nie nuleglam choc emocje byly. tak, on nic nei jest wart, mysle ze jak facet kocha a seio to po 2 miesiacach nieobecnosci nei dopuszcza sie takeigo czegos. moze i jestem " do tylu" moze teraz tak sie robi hmmm kto wie ja sobei pojade a inne neich zadowalaja mojego faceta . w koncu taki biedny i wyposzczony. ehhh..... ja jedak postanowilam dyskretnie i delikatnie dam jej do zrozumienia ze nei jest w porzadu . co i jak bedzie-nie moja sprawa, jesli teraz mu to ujdzi ena sucho poczuje sie bezkarny na zawsze

Gość olaolaoala
do loli : I KTO TU JEST LAFIRYNDA!! MIEJ DYSTANS WIEC DO SIEBIE SAMA SOEBI ZAPRZECZASZ KOCHANA !!!

Gość lola666
mam dystans melepetko. zdradzilam i sie rozstalam a nie knulam i wybielalam sie na kafeterii :)

Gość frrrrrrrrrrrrr
Daj sobie dziewczyno siana z tym uswiadamianiem. On sie wywinie a Ty wyjdziesz na kurwisko.Czym zreszta raczej jestes bez odbioru

Gość powiedz jejjj
oczywiscie ze to zraniloby te dziewczyne i szkoda jej, ale tak naprawde on jest typem faceta ktory zawsze bedzie zdradzal. I jak nie z autorka to z inna. Ja z reguly nie pochwalam takich zachowan, bo jesli dziewczyna tez wie ze facet ma kobiete to nie powinna sie godzic na takie zabawy...Ale stalo sie a tutaj sytuacja wygladala tak ze autorka chciala sie zemsicic na nim. Teraz ma asa w rekawie i moze powiadomic te dziewczyne ze jej facet sie do niej dobieral. Mysle ze to jedyna szansa bo jego kolejne "przygody" z pewnoscia nie poinformuja jego dziewczyny z jakim gnojkiem sie zwiazala. Ja tak to widze.

Gość lenovo89897
źle zrobiłaś. głównie ze względu na tamtą dziewczynę. skoro sama przez coś takie przeszłaś, to jak możesz świadomie robić to samo innej dziewczynie? myślisz, że jak ona zareaguja na taką wiadomość od BYŁEJ? na pewno jemu ufa bardziej, będzie zraniona, skołowana, ale i tak Ty wyjdziesz na "tą złą, która chce zniszczyć jej związek". daj jej spokój. sama się w końcu zorientuje z kim jest i zrobi z tym co będzie chciała. nie mieszaj się więcej w ich życie.