Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orzeszek MMs

Dziewczyny doradźcie-czerwone paznokcie.

Polecane posty

Gość Orzeszek MMs

Jutro idę na wesele, sukienkę mam w odcieniach szarości, taka jakby "wężowa skóra" z czarnym pasem, buty czarne, czy mogę pomalować paznokcie na czerwono, skoro nie mam czerwonych dodatków??? czy to będzie głupio wyglądało?

Gość Alauind
bedzie idealnie

Gość a widział ktoś zrównoważoną
Na czerwono ? hmmm Raczej nie

Gość Meski Mizgajek
Zdesperowana marze by byc twoimi majteczkami:)

Gość małpa kapucynka
dla mnie super. ale ja czerwień noszę do wszystkiego i na każde okazje, więc nie jestem obiektywna :P

Gość Meski Mizgajek
Jestes taka slodka ahh nie mam slow:)

Gość Orzeszek MMs
Byłam już na jednym weselu w te wakacje w tej sukience i miałam french'a z dodatkiem srebra, ale właśnie czułam się tak bardzo stonowana:) Chciałam jakoś rozweselić ten strój, tylko żebym chociaż miała jakiś wisiorek, czy korale na szyję w kolorze czerwonym, a ja nigdy czerwonego nie nosiłam:) Myślicie,że same paznokcie będą pasowały?:)

Gość Orzeszek MMs
Teraz tak sobie myślę-a wtedy u nóg tez na czerwono malować? czy frencha zapodać?:)

czerwony to najgorszy kolor , ordynarny i pospolity , zaznaczam że jestem największą estetką na tym forum. mówię oczywiście o zwykłym podstawowym czerwonym . bo są inne jego odmiany ale nie będę się nad nimi rozwarstwiać.

Gość czerwone paznokcie sa sexy

Gość Ja pierdoleeee
GERMANOTTA a skąd ta pewność,że TY jesteś NAJWIĘKSZĄ estetką na tym FORUM, co? Może są więksi? Zarozumiała jesteś...

Gość Ja pierdoleeee
Jesteś zarozumiała, to fakt, dobrze,że się do tego przyznajesz:D A czerwony jest sexi i na czasie, może byłaś przodowniczką mody w latach 80-tych, a teraz daj sobie spokój, mamy XXI wiek, nie można wciąż żyć złudzeniami kochana he he:) Żegnam, dobrej nocki Miss Tandety:*

Gość belzebub plamisty
Są sexy jeśli wszystko inne nie jest ordynarne. Germanotta jak ty żeś z taką niewiedzą wyszła za mąż?

Germanotta ma rację. Czerwone paznokcie są wulgarne i kurewskie. Nie wiem skąd ta wyjebista moda na nie. :O

Gość latlatlalalala
Czerwone paznokcie moga byc pikantnym, fajnym dodatkiem. Dlugie czerwone pazury sa wulgarne.

O tak - zdecydowanie ;) Jeśli czerwone paznokcie to zdecydowanie krótsze ;) Na wesele można nawet zafundować sobie manicure hybrydowy ;) Przynajmniej lakiero-żel nie odpadnie i przez całą szaloną noc paznokcie będą wyglądały rewelacyjnie ;) Sama teraz mam taki manicure (w Krakowie mogę wam podać namiary na mailu nike.19@interia.pl) i nie żałuję ;) Często niestety lakier odpadał mi po jednym dniu - przez chociażby mycie głowy, naczyń, pranie itp. a teraz nic takiego się nie dzieje ;)

Gość experssmusic
ja bym na Twoim mejscu zrobila czerwone paznokcie. Dodadza "pazura" calej kreacji :) Zreszta czerwony jst modny

Gość ooczywiście że pasuje!
Ostatnio miałam na karnawałowej zabawie właśnie kieckę w odcieni szarości z czarnym pasem i czarne buty.... i czerwone paznokcie:) Świetnie to wyglądało i dobrze się z tym czułam. Paznokcie mam średniej długości, nie szpony i nie króciutkie. Ale ja cześto mam czerwony kolor paznokci, nawet na co dzień (praca w biurze), więc może dlatego czułam się tak swobodnie:)