Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajesza

Szukam partnera na wesele ! (w Poznaniu)

Polecane posty

Gość ajesza

Tak się złożyło,że nie mam odpowieniego kandydata a wesele tuż tuż (dokładnie 16 października). Od jakiegoś czasu jestem singielką a samej nie wypada iść na ślub brata Myślę,że zapoznany mężczyzna się nie rozczaruje moim wyglądem [przyciągam spojrzenia wielu mężczyzn na ulicy]. Mam 27lat i jestem szczupłą i zgrabną brunetka Czekam na zgłoszenia kulturalnych i zadbanych mężczyzn umiejacych się odnaleźć w towarzystwie świeżo poznanych osób. Mile widziana (ale nie wymagana) umiejętność tańczenia Wiadomości proszę słać na maila: ayeshka@tlen.pl

Gość xrctvybni
jesteś nienormalna szukasz na kafeterii partnera na wesele?!?!?!?! szok, tego jeszcze nie było :O:O

Gość ajesza
oj oj oj ktos sie pode mnie podszywa ;/ nieladnie :( a co w tym takiego nadzwyczajnego? szukam poprostu osoby towarzyszącej :)

Gość enty bez objawów
zgrabna brunetka "do poznania"

Gość frrrrrrrrrrrrr
ten podszyw powiedzial wszytsko i na temat :) tak sobie o Tobie tez pomyslalam

Gość hjhkhkhkhhkhk
Tak się składa, że będę w tych dniach w Poznaniu. Mam 30 lat. Brunet, 185cm wzrostu. Jak chcesz, to mogę z Tobą pójść na wesele.

Gość hjhkhkhkhhkhk
No i dziewczyna się zmyła. ;) Chyba bardziej jej chodziło o popisanie sobie z nudów niż realną potrzebę znalezienia osoby towarzyszącej. :)

Gość dxfcgvhj
cream jest chetny i pojdzie z toba :)

Gość Ańdzka _25
Ja byłam na weselu z facetem którego poznałam w środe a w sobote było wesele, bardzo fajnie się pobawiłam nie upił się, zachował kulturalnie i świetnie tańczył a ogłoszenie że szukam dałam w lokalnym radiu..nie wiem co się tak dziwicie do dzis to mój dobry znajomy

Gość gośćB
Poszukuję partnera na wesele w okolicach Radomia 11-12 października 2014. Partner powinien mieć przynajmniej 178 cm wzrostu, dobrze tańczący , potrafiący się odpowiednio zachować i niebrzydki... Czekam na kandydatów ;)

Gość gość
A co w zamian?

Gość gość
Jak to co w zamian ? nazresz się i nachlejesz za frajer...malo ? Moze jeszcze autorka ma Ci zapłacić ? A najlepiej dupki dać nie ? Haha co za ciulas :D

Gość gość
Nie piję, jem niewiele bo pilnuje diety a weselne żarcie zupełnie odpada. Także wesele to dla mnie żadna okazja do szaleństw. Sex? Tak, to mi pasuje.