Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euzebia xs

patrzcie jakie ogłoszenie znalazłam.... :

Polecane posty

Gość No, no, dzięki za
ogłoszenie, już składam cv :P

Gość euzebia xs
nom, nie ma sprawy, powodzenia.

Gość bejsa
oni zbierają dane od atrakcyjnych dziewczyn podstępem po to żeby później proponować sesje foto a zamierzonym celem jest prostytutka wynajmowana dla dobrze sytuowanych facetów,również za granicy nie wierzcie że ta praca istnieje :)

Gość bejsa
często ogłaszają sie na wszystkich portalach, np gumetree żenada,biorą dane zdesperowanych , chętnych dziewczyn budują z tego bazę u siebie w systemie CRM w kompie

Gość bardzo ciekawa sprawa
to ogłoszenie widziałam juz wielokrotnie więc jak widać panu prezesowi bardzo szybko się nudzą asystentki mimo licznych walorów estetycznych swoją drogą co to za asystentka skoro poza wygladem i dyspozycyjnością nie musi mieć żadnych umiejętnosći i wykształcenia niech od razu napisze że potrzebuje ładnej lali do zabawi niech nie nazywa tego pracą asysentki

Pomysł świetny, z punktu widzenia pracodawcy:) Koszty utrzymania w/w Panny w koszty spółki, w ramach socjalu chyba stypendium na studia hihi...pełen etat, ZUS-y opłacone w koszty, wypłata w koszty i firma zarabia!!!!! Przeciez to pracownik:D Ciekawam, jaki dadza jej zakres obowiązków:P Nie przypuszczam, by etat był do emerytury:D:D:P

Gość euzebia xs
hmm moja kolezanka tak pracowala... pracowala w firmie zagranicznej w biurze ochrony. i prezes tej firmy (Włoch) czesto bral ja ze soba na spotkania biznesowe..

A ja przypuszczam, ze ta cala firma z prezesem na czele to przykrywka dla handlu ludzmi. "Prezes" wezmie swoja "asystentke " wywiezie gdzies zagranice i sprzeda do burdelu. Tak teraz robia. Nie dziwi was ten wymog wysokiej atrakcyjnosci + zdjecie calej sylwetki? Dziewczyny uwazajcie!!!

Gość No, no, dzięki za
Dziewczyny, pozbawiłyście mnie złudzeń 😭 A chciałam mieć taką ekstra pracę :P

Gość trelelelele
Takie ogłoszeń jest mnóstwo.Kiedyś widziałem ogłoszenie że biznesmen zatrudni pomoc domową: wymagania -studentka -zdjęcia sylwetki całego ciała - - -