Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfefyhcx

Problem związany z opałem na zimę. Pomóżcie

Polecane posty

Gość hfefyhcx

Otoż po krótce przectawie sytuację. Mieszkam z dziadkami rodzicqami, meżem i córką, oraz bratem. Ja i mąż pracujemy i nzarabiamy nieźle, zbieramy kasę na własny dom. Brat do tej pory nie pracował choc ma 22 lata, utrzymywali go moi rodzice. załatwiłam mu pracę na pół etatu bo mama narzekała że im cieżko. U nas jest tak że na zmianę kupujemy opał ponieważ dom jest duży. I teraz rozmawiam z babcią i mówię że brat pewnie sie coś dołoży (czasami mieszka z nami również jego dziewczyna.) Ale babcia twierdzi ze przeciez on dużo nie zarobi i nie powinien kupywać. Troche mnie to drazni ja kupuję jedzenie, środki czystości, dodaje do opłat, kupuje opał, a on nic. To trochę niesprawiedliwe.

Gość hfefyhcx
Ja teraz większą część pensji przeznaczę na opał, a naprawdę ciężko pracuję, dlaczego on ma sie trochę nie dołożyć, chociaz kupić niecałą tonę jak nie ma kasy na wiecej, czuje sie nierówno traktowana, jak on kiedys rodzine utrzyma skoro nauczony jest że wszystko ma pod nos podane, nawet do pracy wstac się nie chce mu tylko go mama budzi.

Gość bejsa
skoro zdecydowaliście się żyć w tzw kołchozie czyli wiele osób z rodziny w jednym domu to musicie dogadywać wszelkie wspólne wydatki,skoro on jest młodym chłopakiem i ma mało pieniędzy , może wydaje je na inne potrzeby i mu nie starcza sama skazujesz sie na takie rzeczy , wy jesteście doroślejsi,macie więcej pieniędzy i wiele ważnych spraw domu spada na was , tak jest wszędzie jeśli wam sie to nie podoba , dobrze zarabiacie to z pewnością dostaniecie kredyt i kupcie sobie osobny dom ,bo takie odkładanie i składanie nie zawsze dobrze sie kończy najlepiej być na swoim

Gość maciekmaćkowski
czym opalacie swoje wille ;) ? ja kupuję ekogroszek ze SmartTrans i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Jest on bardziej wydajny i wychodzę na tym lepiej finansowo. W tym miesiącu mają ciekawe promocje. Dla zainteresowanych podaję tel. 503 352 341

Gość tenisufek
ja szukałem firm które najtaniej sprzedają węgiel. wiadomo wszystko drożeje, a zarobki co raz mniejsze. przeanalizowałem oferty i najtańsza okazała się firma SmartTrans. Także chyba skorzystam z ich oferty. w tym miesiącu mają ciekawe oferty cenowe. dla chętnych podaję ich telefon 503 352 341

Gość gość
ale masz problem daj mniej kasy na opał i powiedz,że więcej nie masz. jak twój brat nie ma to ty też nie musisz mieć

Gość gość
Taniopal.pl jest najtańszy