Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sócz

Moi rodzice myślą, ze ja jestem...

Polecane posty

Gość sócz

taka grzeczna i poukładana ;) Myślą, że nie pije alkoholu i nigdy nie paliłam papierosów :classic_cool: A ja mam 18 lat i przez 2 lata wypiłam tyle trunków ile im sie nie śniło. Wiedza ze chodze na imprezy i co oni myślą, ze pije tam soczek owocowy? Haha. To samo z papierosami. Pale zawsze na imprezach, na spotkaniach ze znajomymi, ale sie nie uzalezniłam, moge nie palic nawet 3 miesiace i jest git. Zyja w takiej niewiedzy ze az mi sie chce smiac. To moja tajemnica przed nimi :)

Gość sócz
a najśmieszniejsi to juz sa jak sie ciesza, że jestem dziewicą :D Ahahahaaa a pojęcia nie maja że ja się yebałam z każdym gospodarzem w naszej wsi

Gość sócz
podszywie to tez :classic_cool: tylko ze bez tego gospodarza :D Faktycznie mysla ze jestem dziewica, myla sie

Gość no okejjjjjjjjjj
tylko czym ty sie chwalisz?

Gość sócz
nie chwale sie ani nie zalę. Tylko mowie jak to jest w moim poukładanym zyciu :)

Gość miałam tak samo
10 lat temu

Gość miałam tak samo
piłam, paliłam papierochy, trawkę, brałam amfę przeżyłam :) bywało fajnie, bywało mniej fajnie

Gość miałam tak samo
chodziłam na wagary i całowałam się z chłopakami po krzakach

Gość nie ma powodu do dumy
ze sie jest nie fair w stosunku do najblizszych, poza tym chlejac, palac i pusczczajac sie w tak mlodym wieku, szkodzisz sobie samej, oni, jako zyczliwi i bardziej doswiadczenie by ci to po prosty odradzali - myslisz , ze po to,zeby na złosc ci zrobic? Jestes po prostu strasznie głupia gówniarą, z czego w dodatku nie zdajesz sobie sprawy.

Gość miałam tak samo
trudno, nie miał mi kto powiedzieć, że głupio postępuję, ale na szczęście samo mi przeszło. dziś się trochę wstydzę przed samą sobą, ale przeszłości nie zmienię. córki mojej zamierzam pilnować bardziej, niż mama mnie.

Gość miałam tak samo
skończyłam liceum, zmieniłam towarzystwo i przeszło.

Gość miałam tak samo
całkiem normalna dziś jestem, w sumie jedyne, do czego się nie przyznam nikomu, to, ze na kafe wchodzę :D

Gość ja tę tak mam
ja piję okazyjnie ,tzn.na naszej stancji ,tylko,że mam coś takiego,że zawsze 1 się upiję,jak czuję ,że mnie bierze to omijam kolejkę ,ale jak ktoś polewa to ja dalej...potem śmieszne historie wychodzą,ale to na prawdę często się nie zdarza,w moim mieście rodzinnym jak już pójdę to tylko na 1-2 reddsy i that^s all ,ale po co mam o tym mówić ,jak moja mama będzie się martwiła co ja wyprawiam na studiach,że piję itd,jak to zdarza się rzadko.Czy też jestem nie fair?