Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssdsddssdsds

pierwszyraz

Polecane posty

Gość ssdsddssdsds

dzisiaj powinnam miec pierwszy raz ze swoim chlopakiem wedlug planowanego ROKU,ze zrobimy to na rok,wszystko byloby dobrze gdyby nie to ze mam dzisiaj owulacje.. myslicie ze gumka dobrze zalozona wystarczy?kochacie sie w dnie plodne?

Gość buba ruba
No oczywiście, że sie kochamy w dni płodne - inaczej nie mielibyśmy trójki dzieci. :-)

Gość ssdsddssdsds
super :) ale ja dzieci niezbyt chce :D

Gość ssdsddssdsds
muj chłopak zaproponował, że założy 2 prezerwatywy jedna na drugą, żeby się zabezpieczyć na 100 %. Co o tym sądzicie ?

Gość kochanek44
A nie możesz poczekać ten tydzień???

Gość ssdsddssdsds
jestem tak zdenerwowana tym, że mogę wpaść, że zastanawiam się jednak nad seksem analnym, bo wtedy napewno nie zajdę. Tylko się boję, że nie wytrzymam bulu albo, że coś brązowego zostanie na członku mojego faceta. A jak mi potem będzie kazał zrobić loda ? To co ja zrobię ?

Gość ssdsddssdsds
hahaha le podszyw,podziwiam Cie ze chce ci sie myslec co pisac :) mi by sie nie chcialo ale widac ci sie nudzi;p...no wlasnie moglibysmy ale juz od dawna to planowalismy zezrobimy to na rok i sie cieszylam z eokresu nie bede mialaa a tu plodny:/ hmm

Gość ssdsddssdsds
uppppp

Gość ssdsddssdsds
nikt mi nie podpowie nic? :( może zrobię mu po francusku - to znaczy obciągne ale też nie wiem czy jak trochę połkne to nie zajdę normalnie i tak źle i tak niedobrze

Gość dfghjk
poprawie założona prezerwatywa jest wystarczającym zabezpieczeniem. Ważne, żeby nie była przeterminowana, ani uszkodzona.. Ale jeśli się boisz, to może warto poczekać te kilka dni.