Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym sexem

Co z tym SEXEM ..... ??

Polecane posty

Gość co z tym sexem

Razem jestesmy juz 2 lata. Bardzo sie kochamy i oboje uwazamy ze we wszystkim idealnie sie dopasowalismy. Od roku zareczeni za 1.5 roku slub. Sex zawsze byl czesty dlugi i cudowny. Od 2-3 miesiecy jest juz zupelnie inaczej tzn kochamy sie 1-2 razy w tygodniu i z mojej inicjatywy. Ja sie bardzo staram pieszcze go itd ale on sie mna nie zajmuje potem krotki 10 min sex i koniec Jestem doswiadczona kobieta i nie potrzebuje seansow zbey miec orgazm. Orgazm to ja sobie moge sama zafundowac pracujac tylko psychika ale chodzi mi o te bliskosc w sexie o wzajemne spelnienie i mase innych przyjemnosci i emocji. Kiedy on nie inicjuje sexu albo sie mna nie zajmuje jest mi bardzo smutno bo czuje sie dla niego nieatrakcyjna. On co 2 dzien powtarza mi jaka jestem piekna i zgrabna i ze on caly czas tylko mysli zeby gdzies mnie zaciagnac i sie ze mna kochac. No wlansie ostatnio tylko duzo mowi a nic nie robi. Pytalam czy przestalam mu sie podobac odpowiedz ze nie i ze bardzo go podniecam a on ma mase fantazji na moj temat - tylko szkoda ze ja tego nie odczuwam. Pytalam dlaczego tylko ja iniciuje sex- odpowiedz bo on myslal ze mnie kreci zdobywanie go. Kiedys jak zostawalam u niego na noc to sex byl 2 razy w nocy i 2 razy rano czyli ogolnie 4 razy teraz tylko 1 raz Nie dawno wystarczylo zebym tylko przypadkiem sie o niego otarla i juz mu sie chcialo a teraz czesto sie staram pieszcze go i nie widze reakcji albo jest ona marna Wytlumaczyl to tak ze jest zmeczony praca. Srednio to kupuje bo obecnie pracuje 5 razy w tyg po 8 godzin a bywaly czasy ze pracowal przez miesiac non stop po 12-16 godzin i z sexem nie bylo problemow. Po wszystkich rozmowach zmienilo sie tylko tyle ze troszke sie mna zajmie ale w porownaniu do tego co bylo kiedys to marnie to wypada Nie klocimy sie emocjonalnie tez sie nie oddalilismy. Co o tym myslicie macie jakies pomysly?? Za teksty o zdradzie to ja dziekuje P.S. Temat zalozylam juz na ogolnym ale tam nie cieszy sie zainteresowaniem.

Gość shazz
a może faktycznie jest zmęczony pracą?? wiesz, każda praca jest trochę inna, to, że pracuje krócej nie znaczy, że nie jest bardziej zmęczony :) właściwie ciężko coś poradzić, mężczyźni na ogół lubią seks i to zazwyczaj oni narzekają na niezainteresowane partnerki. może jakaś choroba, która ukrywa przed Tobą, żeby Cię nie martwić? sama nie wiem

Gość red. Fox;)
o Polskę mnie szło o Polskę!! ;)

Gość prince
Czesc powiem ci tak . Ja mam to samo (jestem mezczyzna) z moja partnerka to ja wszystko inicjuje. Ona mi nie odmawia ale czuje ze robi to na odczepne. Rozumiem jak sie czujesz. Milo miec namietnego kochanka w lozku i wogole dobrze sie rozumiec w tych tematach. Ja ostatnio mysle o zdradzie, meczy mnie to ale nie wiem ile dluzej wytrzymam z zimna kobieta. Niestety dopasowanie w lozku jest jednym z wazniejszych elementow zwiazku. Przemysl to i powaznie porozmawiaj z partnerem. Pozdro

Gość tretrr
mysle ze znudzilas juz mu sie i nie chce mu sie nic....

Gość co z tym sexem
amelka1357 dziekuje ale mam juz w domu takie fatalaszki tretrr no nie wiem czy mu sie znudzilam bo wlasnie dzisiaj przyjechal i od wejscia patrzyl tak jakby chcial mnie zaraz przelecieci i tak byl dzisiaj sex z jego inicjatywy prince akurat dopasowani to my jestesmy foka88 moze u ciebie jest monotonnie i masz przykre doswiadczenia ja bynajmniej nie uwazam ze jest monotonnie i wybacz ale teorii o tym ze nie zawsze bedzie tak jak a poczatku nie przyjmuje Temat chyba zamykam sadze ze jednak to zmeczenie praca Dzisiaj dzien wolny i odrazu tak jakby zjadl tone ostryg :P