Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galatasaray cim bom

weekend w Krakowie

Polecane posty

Gość Galatasaray cim bom

Kto zna fajne kluby w Krakowie? Blisko rynku.

Gość Galatasaray cim bom
a jaka muza tam leci i jacy ludzie przychodzą? Chodzi mi o fajną knajpę dla 30+ gdzie nie ma solarów :p

Gość Galatasaray cim bom
:D :D :D hi hi

Gość Galatasaray cim bom
UP!!! A są tam jakieś knajpy z sziszą?

Gość Galatasaray cim bom
Nie ma tu nikogo z Krakowa???? Gdzie sa orientalne knajpy, fajne kluby itp. co robic tam wieczorem???

Jak to co? Zabawić się. Najlepiej wieczorem na Kazimierzu. Na placu nowym jest kilkanaście knajpek, więc można się przenosić od jednej do drugiej i się fajnie rozkręcić. Później do centrum - jest mnóstwo dyskotek, zależy czego szukasz.

no jest mnóstwo mneijsc gdzie mozna sie bawić blisko rynku w Krakowie zależy jaka interesuje Cię muzyka i w ogóle, przy rynku jest fajan knajpa na placu Szczepańskim Scandale Royal , maja tam niezłe imprezy, dobre jedzenie i w ogóle fajną atmosferę

Gość MonciaKa
Dokładnie weekend 2 tygodnie temu, chciałam w końcu wyrwać się z mieściny do Krakowa (kiedyś studiowałam). Nie chciałam jednak zwiedzać - chciałam po prostu odpocząć. Znalazłam fajny tani hotel, który oferował śniadania (Panorama) i pojechałam z moim lubym na 3 dni pełne namiętności. Polecam ten rodzaj aktywnego wypoczynku.

Gość Jukat

Polecam zatrzymać się w Krakowie w Szkolnym Schronisku Młodzieżowym, mają do wyboru 2 lokalizacje i niskie ceny, ja tam często nocuje i jestem bardzo zadowolona

Gość DannyDeVito

jak bedziesz w Krakowie polecam ci odwiedzić Studio masazu Unity Point, dla mnie najlepsze miejsce do odwiedzenia w weekend w Krakowie www.unitypoint.pl

Kilka razy organizowałam już sobie weekendowe wypady do Krakowa. Od pewnego czasu mam sprawdzone miejsce na nocleg u http://www.platinia.pl. To apartament w centrum Krakowa w dobrej cenie i super standardzie. Apartamenty zawsze kojarzyły mi się z kosmicznymi cenami, a tu miłe zaskoczenie.

Gość Kinga

Ja polecam resturację Pod Leliwą ul. Sławkowska . Jedzenie podaja tam przepyszne i warto spróbowac bo nie pożałujecie.