Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scrapbook ...7890654

sluchajcie jak to jest???

Polecane posty

hej. Słuchajcie mam bardzo niską samoocene, generalnie wydaje mi sie, ze jestem bardzo brzydka. Nie mam faceta już 2 lata(teraz mam 22 lata). Ale o dziwo(dla mnie to szok!) nie jestem uznawana za brzydką, a mimo to niekogo nie mam. Może odpycham czymś facetów?? Poradzcie coś, gdzie leży problem. ZAUWAZYLAM JAK mam dobry dzien, czuje sie piekna i pewna siebie od razu mnie zaczepiają na ulicy, czuje ich wzrok na sobie problem w niskiej samoocenie?

Gość centuri@n
lustro mówi prawdę a ludzie kłamią :P

może i tak..... nie wiem sama.....moze masz racje problem to jednak moja brzydota...

Gość 123we
Wiesz jak ty siebie postrzegasz tak i ciebie inni postrzegaja!!! zmien nastawienie do sibie;)

Gość brruumpumpum
Miałam ten sam problem i kiedyś po jakiejś tam randce facet mi powiedział,że bał się mnie zaprosić bo jak ze mną rozmawiał pierwszy raz to miałam wypisane na twarzy "odczep się". Nie wiem dlaczego tak myślał bo przecież on mi się podobał.

Gość fsdfdsfdfsdf
Ale wy dziewczyny jesteście śmieszne w swoim rozumowaniu. Myślicie, że jak jesteście ładne, to już faceci będą walili do was drzwiami i oknami, ale tak nie jest i musicie pojąć to, że jak chcecie kogoś poznać to musicie też wykazywać chęci ku temu a nie czekać na księcia z bajki.

Gość .T
Droga autorko, każda kobieta tak ma. Tak, albo te brzydkie ciągle mówią, że nie rozumieją jak to się dzieje, że piękni ludzie [czyt. niby one] mają lepiej. I że w ogóle są cud, miód i orzeszki. Bla bla bla. Faceci to idioci. Zostań lesbijką.

Autorko: nie odpychasz od siebie facetów, ale pewność siebie bardzo wspiera atrakcyjność (tak u kobiet też). Nawet robiono taki eksperyment, gdzie w barze ładna (to, która jest bardziej atrakcyjna ustalono wcześniej rozległej ankiecie) kobieta zachowywała się niepewnie i nieśmiało, a nieco mniej urodziwa była pewna siebie. Ta druga miała znacznie więcej adoratorów. Dokładnie to samo zauważyłaś u siebie. CO więcej technicznie niska samoocena to właśnie taka niestabilna, raz masz podły nastrój innym razem czujesz się dobrze. Stabilna niska samoocena już podpada pod depresję.