Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna11111

Prosze, niech ktos mnie wyslucha...

Polecane posty

Gość beznadziejna11111

Nie mam juz sily, ubralam sie ladnie dla chlopaka z ktorym juz jestem 3 lata, a ktorego chyba juz coraz mniej pociagam, nie slysze komplementow,nie ma czulosci, slodkich slow, intymnych chwil...tylko kolacja i komp...ubralam wiec sukienko sweter,tenisowki biale, brazowa kurtke i pojechalismy do centrum,a tam uslyszalam,ze wygladam jak kurwa i sobie poszedl, pozniej zadzwonilam a ten ze ma mnie juz dosc i wraca do polski na to ja ok,bo po co ciagnac ta rozmowe, bylo mi juz totalnie,przykro ciagle to slysze, i znowu placze,nie wiem juz co robic,on jest taki chamski wobec mnie, nie mogl mi w domu powiedziec nie podoba mi sie to? tylko ja ci ju znie bede mowil?? jest chorobliwie zazdrosny,ale nieraz z nim juz jezdzilam w krotszych spodniczkach i nie bylo problemu, sam mowil z,ze przy nim moge...moze to blache, ale tyle juz tego sie nawarstwilo miedzy nami, ciagle sie obraza i pozniej mnie olewa albo krzyczy z blachych powodow :( nie mam juz sily! nie mam tez nikogo z kim moglabym o tym pogadac :(

Gość 123we
To go rzuc a nie robisz z sibie meczennice.napewno sie znajdzie ktos lepszy!!!