Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jklkjh

mam problem z tymi scenkami

Polecane posty

Gość jklkjh

nie potrafie sobie z tym poradzic:( jestem w 4 klasie i teraz bede zdawala mature a nic kompletnie nie robilismy w szkole w tym kierunku i teraz wszystko na szybkiego a ja sobie nie radze:( mam do zrobienia dwie scenki...pomozcie mi prsze 1 Rozpoczyna egzaminujacy Po zakonczonym kursie chcecie kupic upominek dla nauczyciela - zaproponuj odpowiedni prezent - nie zgodz sie z propozycja zakupienia alkoholu i podaj powod - zaakceptuj kompromisowe rozwiazanie 2 W trakcie rozmowy kwalifikacyjnej przed rozpoczeciem pracy - informujesz o swoim doswiadczeniu pracy - podajesz termin w jakim mozesz rozpoczac prace - pytasz o wynagrodzenie

Gość pomocna_dłoń
a mature zdajesz w jezyku...? a)polskim b)angielskim c)rosyjskim d)niemieckim e)chińskim e)MAMY SIĘ DOMYŚLIĆ????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jklkjh
Angielski. Sory zapomnialam dopisac:) To wszystko przez to ze jestem zla zawsze jak przypomne sobie o tym angielskim bo ta babka wogole nie umie nas niczego nauczyc:( nie tylko ja mam takie problemy z mojej klasy

Gość jklkjh
pozmoze mi ktos?:(

Gość jklkjh
ludzie jest tu ktos kompetentny?????????????????????????