Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenka.

Pytanie do kobiet w sprawie drani

Polecane posty

Gość Magdalenka.

Witajcie mam pytanie. Ciągną mnie właśnie do takiego jednego drania. Ogólnie faceci silni i burtalni robiący dużo huku wokół siebie najczęściej negatywnego mnie pociągali. Mam pytanie czy jest jakaś tutaj z was, która się z takim związała i za nic w świecie nie oddała by takiego ? Bo zawsze jest tak, że widzę po jakimś czasie że każda z nas płaczę i zgrzyta zębami. Może jest jakaś, która ma inne odczucia?

Gość aaaaahhhaaayyy5555
rozstaw nogi oooojj ooojj ahoj cipa mowi

Gość Magdalenka.
??

Weź go przeleć i zobaczysz co twoja cipka na to. Może się akurat wtedy zakochasz i będziesz szczęśliwa.

Gość aaaaahhhaaayyy5555
a jak w morde strzeli to jeszcze lepiej ale zawsze cipa wytlumaczysz jak cipa pomyslisz

Gość Tęskniąca................
My kobiety jesteśmy dziwne. W czasie wakacji poznałam pewnego faceta. Zauroczyłam się nim. Piekielnie inteligenty, boskie spojrzenie....To nie tak, że był jakimś strasznym draniem. Powiedziałabym raczej, że chłopak kulturalny, fajnie się z nim gadało, był całkiem miły. Tyle, że chyba nie nadający się do związku. Mimo tego coś mnie jednak do niego ciągnęło...ale....ja nigdy nie pokazałam mu, że jestem zainteresowana, on też nie wydawał się jakoś specjalnie mną zainteresowany. Każde z nas wróciło do swojego miasta. A ja nie potrafię o nim zapomnieć.... Niestety bywa, że serce zabije mocno na widok kogoś w stosunku do kogo rozum mówi zdecydowane NIE. Tylko, że czasami w przypadku uczuć rozum ma mniejszy głos....

Gość to nie głos serca tylko cipki

Gość aneczkkakkkakaaaaa
to nie serce a cipa glupia dupo!!

"że serce zabije mocno na widok kogoś" no właśnie, NA WIDOK kogoś - czyli chodzi po prostu o wygląd a wy pierdzielicie że charakter się rzekomo liczy pomijając już, że nie ma to nic wspólnego z sercem tylko z innym narządem cipkowatym

Gość Tęskniąca................
To było w przenośni. Owszem podobało mi się jego boskie spojrzenie, ale tak naprawdę zauroczyłam się dopiero po kilku dniach. Poza tym ocena wyglądu to w wielu przypadkach kwestia subiektywna.

"Poza tym ocena wyglądu to w wielu przypadkach kwestia subiektywna." pewnie dlatego niektorzy zawszed maja powodzenie a niektórzy inni - bo to tak subiektywne a nie obiektywne

Gość Stuprocentowy facet
Niewazny jest wyglad dziewczyny, wazne jest serce, ktore bije miedzy jej nogami :D