Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvvcbcffff

Dużo gorzej wyglądacie bez makijażu?

Polecane posty

Gość bvbvvcbcffff

Duża różnica jest u was przed a po umalowaniu się? :D Czego używacie? Często chodzicie bez make upu?

Gość no bez jaj
bez makijażu oczu maskara... nie uzywam, tzn tylko na jakies wieksze wyjscia fluidu... poza tym jestem .... byłabym blada gdyby nie te naczynka , maskara kurwa

Gość mejd in czajna
no trochę tak oczywiście mówię o oczach ale bez makijażu jeszcze ujdzie tragedia to jest jak mi włosy wyschną po umyciu w nieułożonych strach się komukolwiek pokazać :o

Gość no niestety musze używac pudru
co dzień, oprócz lata, bo wtedy jestem opalona i nie używam. co dzień tusz do rzęs i lekkie podkreślenie oczu, bo bladaczkowato wyglądam bez tego. a zazwyczaj jak gdzieś idę to podkład, puder matujący, cienie, kredka, szminka. mam popękane naczynka przy skrzydełkach nosa, od czego to cholerstwo się robi :o

Gość bez makijażu oczu
czuje się fatalnie. Ale wiem, że nawet tylko w wytuszowanych rzęsach wyglądam równie dobrze. Ale źle bym się tak czuła.

Gość gbxdn d
duzo gorzej bo mam tradzik i blizny po nim :o wiec na codzien podklad mineralny i puder obowiazkowo, oczy to zalezy jak duzo mam czasi na makijaz :P ale przewaznie jakis jasny cien (albo kredka) i tusz do rzes, na usta balsam carmex, pomadka z filtrem, blyszczyk

Gość bvbvvcbcffff
Ja nigdy nie układałam włosów, nawet nie wiem jak się to robi :D W ogóle nic z nimi nie robię oprócz mycia i odżywki Sama używam podkładku, tuszu do rzęs, bronzera na policzki... Czasami lubię sobie walnąć kreski eylinerem na górnej powiece

Gość bvbvvcbcffff
gbxdn - jakiego podkładu mineralnego używasz?

TEZ mam blizny po tradziku, wiec bez pudru sie nie obejdzie :O poza tym jestem blada jak dupa oczy obowiązkowo tuszem, na gorze powieki kreski kredką czarną prawie zawsze czasem cień no i przeważnie pomadka do ust ale bezbarwna, na jakies wieksze wyjscia w bardziej intensywnych kolorach

Gość mi sie podoba Boczek
skąd wiesz, jak wygląda bez, skoro zawsze chodzi w delikatnym? :o

Gość bvbvvcbcffff
No i pozostaje pytanie, czym jest delikatny makijaż, bo to pojęcie względne

Gość ja wygladam zle
bez makijazu. do make upu uzywam tuzu, eye linera i to tyle, ale od razu oczy zywsze. ostatanio tez zaczelam uzywac troche bronzera i roz, roz jest swietny, wsumie juz sie z nim nie rozstaje.

Gość no niestety musze używac pudru
nigdy nie używałam różu, chyba nie umiałabym, nie wiem, gdzie go kłaść, ani jaki kolor wybrać, szkoda do czego ten bronzer służy? na całą twarz się kładzie?

Gość ja wygladam zle
broznera uzywam tak przy skroniach i troche nizej na wyskosci policzkow, ale wciaz blisko lini wlosow, a roz daje na kosci policzkowe i muskam na brode. roz jest swietny, dodaje takiej swiezosci:) podpatrz gdzie gwiazdy klada, bo roznie, to robia, inne toz koolo nosa , inne na calej dlugosci kosci policzkowych itp itd;)

Gość bvbvvcbcffff
Ja bronzera używam tak na kościach policzkowych, podobnie jak koleżanka wyzej przy skroniach itd (nie umiem opisać :) ) Mam brązowe oczy, włosy, po lecie zostało mi troszkę opalenizny i dużo bardziej podoba mi się bronzer niż róż :) Bronzer, którymi mam to bronzer do całej twarzy, z Lancome'a, ale ja używam właśnie zamiast różu

Gość bvbvvcbcffff
foka - ile podkładu to już za dużo? :D Cienka warstwa to również "tapeta"?

Gość njknkj
Wiekszosc napisze, ze prawie zadnej, a jak ogladam moje kolezanki bez makijazu (rzadko sie zdarza) to jestem po prostu w szoku jakie to przecietne twarze, a z make-upem bardzo ladne

Gość Alicjaaaaaa
bez makijażu nie wyjde nie chce zeby ludzie uciekali :o :D