Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fields of gold

gdzie znalezc chlopaka?

Polecane posty

Gość fields of gold

mam juz dosc bycia sama;(((((

Gość vggrtgswrewr
w dupie

Gość dffdfddf
wisi w ogrodzie sasiada powieszony za jajca i piszczy jak mala dziewczynka

Gość my experience mowi ze
w pubie mozna poznac

Gość może jakieś biuro matrymonialn
nie wiem co za bardzo poradzić. W sklepach chłopaków nie ma.

Gość fsfssffs
chlopaki sa wszedzie . W sklepie rowniez

Gość Amour
Na siłę nie znajdziesz. Przebywaj często pośród ludzi. Wpadniesz na niego w najmniej spodziewanym momencie. :)

Gość oksywgd
Autorko, skąd jesteś?

Gość kjhb
bede dzisiaj w klubie no name we wrocku wpadnij;)

Gość kasia pelasia od stasia
Następna desperatka. Ile Ty masz kobieto lat, że SZUKASZ chłopaka? Dobrze Ci radzę, przestań szukać, to sam się znajdzie. Wśród moich znajomych też tylko "szukam chłopaka". Może urządźmy coroczne polowania na mężczyzn i problem z głowy.

Gość fields of gold
23 lata, slask;( wlasnie olal mnie jeden, z ktorym sie spotykalam, mam doła;((

Gość kjhb
nie wiem kurwa nie rocumiem takich dziewczyn wy macie łatwiej ja np jestem troche niesmiały i z wielkim trudem zagaduje do dziewczyny a wy tylko czekac az podchodzimy i wybierac i nie pisz ze jestes brzydka bo nawet te mniej urodziwe jak sie seksownie ubiora pójda na balety zaraz sie znajdzie jakis chlopak co będzie chciał zagadac

Gość fields of gold
wlasnie faceci maja latwiej....bo jak sie facetowi spodoba kobieta to chocby byl paszczurem to w koncu dopnie swego...gorzej jak kobiecie sie podoba facet ktory ma ja w d***-jak mi...wtedy załamka na maksa i nic nie mozna zrobic zeby sie nie pograzac;(((

Gość kjhb
taaa a wiesz ile razy mi sie podobała jakas dziewczyna ale bałem sie podejsc zagadac a później rozmyslenia typu co by było gdyby tak źle i tak niedobrze moze dzisiaj jakąs upoluje;)

Gość oksywgd
Ja raz dalem dziewczynia ladnego kosza, to juz widze co musiala czuc.. Latwiej moze maja ci zbyt smiali, pewnie siebie i bezwstydni, ktorych nic nie powstrzyma przed poderwaniem. Ja mimo, ze bede zalowal i bede nie w humorze przez kilka dni, to nie podejde i nie zagadam, bo boje sie osmieszenia.

Gość oksywgd
kjhb, witaj w klubie...

Gość fields of gold
no ale zobaczcie ze to jest tylko kwestia Waszej smialosci lub nie..jesli porpacujecie tylko nad tym aspektem to juz mozecie rozdawac karty w relacjach damsko meskich....dziewczyna nie dosc ze nie podejdzie pierwsza, to nawet jesli dojdzie do spotkania to i tak musi czekac az facet sie peirwszy odezwie..i nie piszcie ze to sa stereotypy bo tak jest. kazda inna opcja swiadczy ze dziewczyna jest zdesperowana i nie zbyt trudna do zdobycia.zreszta kiedys sama zagadywalam chlopakow i tez nic z tego nie wychodzilo...wiec tak czy siak to Wy Panowie jestescie na lepszej pozycji...

Gość kjhb
Latwiej moze maja ci zbyt smiali, pewnie siebie i bezwstydni, ktorych nic nie powstrzyma przed poderwaniem...MOZE?? tacy mają zdecydowanie łatwiej podejdzie pierdolnie jakis teks klientka go oleje chooj do nastepnej i nastepnej az w koncu wyrywa fajna laske najgozej wkurwia mnie to ile razy czy to na baletach czy w innym miejscu czulem ze podobam sie jakiejsc dziesczynie czy to tanczyla kolo mnie czy spogladała ze stolika usmiechała sie a ja udawałem niedostepnego i do dzisiaj nie wiem co ja sobie wyobrazałem ze jestem najprzystojniejszym facetem na tej ziemi i ona bedzie zła ze to niej nie podchodze przeciez nie ja do zaraz podejdzie ktos lepszy ehh...

Gość oksywgd
To ja mam podobnie, bo czasami, nie mowie, ze bardzo czesto, wiem ze sie podobam jakiejs dziewczynie, ale nawet wtedy nic nie robie. Taki ze mnie leszcz. :D

Gość oksywgd
Bo mam wrazenie, ze jak podejde, to ona na pewno juz zmieni zdanie

Gość fields of gold
no to badzcie bardziej smiali chlopcy:P jest tyle technik uwodzenia kobiet na samca alfa...

Gość kjhb
te wszystkie techniki to o dupee rozbic trzeba byc po prostu soba i albo spodobasz sie jej taki jaki jestes albo nie proste

Gość dziewka z kafe
mozna tez wierzyc w przeznaczenie :) kazdy ma kogos przypisanego i pozna go w okreslonym czasie, bez wzgledu na to jakby sie staral :)

Gość kjhb
no i tak mozna miec 40 lat dalej być samotnym i dalej wierzyc w przeznaczenie

Gość dziewka z kafe
bo moze nie kazdego dotyczy, albo ktos nie zasluguje na druga osobe :)

Gość fields of gold
ja wlansie jak jestem soba to dupa wychodzi..jestem zbyt bezposrednia..musze sie nauczyc byc bardziej tajemnicza;/