Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Zuuzzzzzki

moja córka........

Polecane posty

Gość mama Zuuzzzzzki

ma 6 miesięcy i sama chodzi. Jak skończyła 4 miesiące - kilka dni później ładnie sama siedziała,ale to, ze już chodzi martwi mnie. inne dzieci zaczynają w wieku9 miesięcy około, albo i później.. lekarz nie mówi czyto okej czy nie, tylko zapisuje w książeczce, żerozwija się na etapie 8 mieięczniaka z 2 miesięcznym wyprzedzeniem..ja co prawda wcześnie zaczełam chodzic, bo miałąm 8 miesięcy, tzn, ze to może byćgenetycznie? no ale 6 miesięcy!!!?? martwię się o nią, bo jej rówieśnicy urodzeni razemna sali jak kontaktuje się z dziewczynami - zaczynają siadaćvo niektórzy dopiero - a ona bez trzymania chodzi, oczywiście glebe zaliczy czasem, no ale jak ją widzę, to się boję o kęgosłup, a lekarz nie chce mówić nic... a jak to wygląda wg Was, miał ktoś taki przypadek? no i w ogólejest jakaś dziwna, bo mówijuż mama, tata, lala i daj.... przecież takie rzeczy mówią czasami dzieci rok statrsze od niej nawet ostatnio na placu zabaw siedzę z nią, ja na ławeczce rozmawiałam z inną mamą, a mała we wóziku i nagle : "mam, daj", ale wyraźne - wiec kobieta jak Boga kocham - pyta córka ile ma? z 14 miesięcy? tylko trochę mała..wiecjak powiedziałam, ze pół roku byzawału dostała z szoku..

Gość chyba**********
jest jakąś modyfikacją genetyczną:P:P:P:O

Gość kurde.............no
troszke to dziwne, ale moze sportsmenka bedzie;)

Gość cajama
WRÓŻBY TAROT EMAIL i GG ZAPRASZAM SERDECZNIE TERAZ NA STAWIANIE KART TAROTA WRÓŻBA ROCZNA SKLADA SIĘ Z OPISU KAŻDEGO MIESIĄCA ZAPEWNIAM SOLIDNOŚĆ I DOKLADNOSC OPIS KAZDEGO MIESIĄCA TO OPIS OSOBNY SFERA UCZUCIOWA SFERA FINANSOWA I ZDROWIE OGOLNA SFERA. KOSZT TO TYLKO 15 ZL DLUGOŚĆ OK DO 6 STRON A4 ZAPRASZAM JEST MOŻWLIŚĆO WYKONANIA WROZBY ROCZNEJ NA EMAIL A TAKŻE NA GG. MOZNA TEZ ZADAWAC PYTANIA DO TAROTA KOSZT JEDNEGO PYTANIA TO 2ZL ZAPRASZAM TERAZ SERDECZNIE anna_anielaa65@wp.pl< br /> nr gg 28042901

Gość kurde.............no
spierdalaj głupiawróżko,nikt ci nie uwierzy tytm bardziej ze kase chcesz..........

Gość dziwna jaaka ja
no śmieszna sytuacjia...

Gość mama Zuuzzzzzki
nikt się nie wypowie, jestem załamana...

Gość loulou123
Ale zalisz sie czy chwalisz? co w ogole chcesz zeby ktos ci na to odpowiedzial? ze to nienormalne? Ciesz sie ze dzieciak jest rozwiniety a nie niedorozwiniety, a jak masz z tym problem to zapytaj lekarza. Bez sensu

Gość mama Zuuzzzzzki
no własnie nie wiem co o tym myśleć, a lekarz nic nie chce mówic.

Gość iwonka kielce
bo lekarze to konowały, zapamietaj! masz racje, ukryl przed toba straszna prawde! to moze byc dzieciece porazenie mozgowo-ośrodkowe!

Gość słuchaj służebnico janko
niemozliwe..............

Do autorki - nie martw się na zapas dziewczynki się szybciej rozwijają z tego wynika że mała będzie mądra .Ale miej na to oko jak się rozwija

Gość za dużo science fiction
po prawdzie jeśli już, to prędzej bym uwierzyła w to mówienie niż w chodzenie, które jest uzależnione od rozwoju kręgosłupa - półroczne dziecko nie chodzi nie dlatego, że nie jest jeszcze dość rozumne, tylko dlatego, że jego budowa po prostu na to nie pozwala.

Gość jania na słuzbie
pan dał dar. ale uwazaj! pan i odbiera!

Gość mama Zuuzzzzzki
właśnie nie od tego zalezy moja córka jak miała niecały miesiąc przewracała się z brzucha na plecy i na odwrót, była bardzo silna zaraz po porodzie. kręgosłup ma silny ilekarz to mówi, ale nie mowi czy to okej czy nie tylko sie smieje, ze jak zacznie chodzic niedługo, to bede miala z nia robote 2 miesiace wczesniej niz moje kolezanki z małej rówiesnikami...

Gość obserwuj i ciesz się
no pół roku zeby dziecko chodziło, to nie słyszałam, ale jeśli to prawda, to masz bardzo rozwinięte dziecko. I mówi do tego? To ucz ją już, będzie mądra. Może skończy uniwerek mając naście lat jak cudowne dzieci, które się zdarzają rodzicom.

Gość mama Zuuzzzzzki
nie wierzę w to, ze to cudowne dziecko:), ale rzeczywiście prędko się rozwija tylko niepokoi mnie, ze bylam u 3 lekarzy i tylko 1 powiedział, ze wszystko okii...