Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sócz

Jestem blada i dobrze mi z tym!!

Polecane posty

Gość opopopoo
blada skóra to cecha arystokracji, natomiat ciemna skóra kojarzy mi się z plebsem i brudem, poza ty gówno prawda z tym ze wola opalone, moze drechole i chlopaczki same chodzace na solarium tak, ja znam dość sporo facetów którzy doceniają piękna, jasną cerę

Gość canella
Też mam jasną cerę,nie taką alabstrową ale jasną i opalam się bardzo słabo,zresztą nie przepadam za leżeniem na słońcu,a w solarium byłam raz i wiecej się nie wybieram :) Ale patrząc wokół większość dzewczyn korzysta z "dobrodziejstw"solarium i tym bardziej część bladolicych czuje się przy takich czekoladkach gorsza. Sama parę razy usłyszałam czy np chora jestem,bo taka coś blada? Albo tekst w stylu"ładnie wyglądasz,ale opal się trochę".To co przepraszam,mam się zatrzasnąc w solarium czy smażyć godzinami na słońcu,bo innym się tak podoba? :/

Gość Bladencjaaa
Ja nigdy nie krytykowałam koleżanek - ich czas, ich pieniądze, ich zdrowie. Ale w drugą stronę to nie działa - taka pogoda a Ty się nie opalasz, nie szkoda Ci ? Owszem szkoda mi ale skóry. Jedna mnie rozbawiła do łez: ale przed ślubem to chociaż pójdziesz na trochę? Jeśli takowy będę brać to nie zamierzam płynąć jak śnięta ryba z prądem wyznaczanych w danej chwili trendów. Uwielbiam delikatny dziewczęcy makijaż typu nude. http://www.jolie.de/imgs/2806212_49f7e7ad67.jpg http://2.bp.blogspot.com/_holDXPkdi3I/SJJ5w_cKpGI/AAAAAAAABM0/JOVFw3mEG50/s400/pam+ugly+face Chyba różnicę widać?

Też jestem blada, zawsze najjaśniejszy fluid itp. w wakacje filtr 50, przy tym ciemne włosy, oczy, rzęsy i brwi, kosmetyczka się rozpływa nade mną, pani od make upu jak robię to też, ja jestem bardzo zadowolona zwłaszcza że zawsze dają mi 5-6 lat mniej. Nigdy nie byłam na solarium. Nie chodźcie na solarium dziewczyny!

Gość 36726376
Czylli mmasz uroodę w typie - zima. Moim zdaniem jest bardzo ciekawy...

Gość jaaa tezz bladziuutkka
To zalety jasnej karnacji: - jasna karnacja odmładza- to potwierdzone, nawet widzę po mojej cioci, któa ma 47 lat a wyglada na jakies 37, nigdy nie była na solarium, unikała opalania się - opalona skóra wiotczeje szybciej i szybciej o wiele traci wodę, przez co sie marszczy, co postarza - jasna karnacja podkresla oczy, nie przytłumia ich- wrecz przeciwnie- uwydatnia tęczówkę -gładkie włosy w połaczeniu z jasna karnacją= miodzio - PRZEDE WSZYSTKIM LEPIEJ BYC NATURALNIE BLADĄ, A ZDROWĄ NIŻ SZTUCZNIE ZESMAŻONĄ SKWARKĄ, KTÓREJ SKÓRA MA 10 LAT WIECEJ NIZ W RZECZYWISTOSCI POWINNA MIEC, NIE WSPOMINAJAC O RAKU

Gość Bladencjaaa
Najgorsze jest to, że ja widzę coraz młodsze dziewczęta biegające do Solarium i biadolące, że za krótko, że może lepiej zamiast łóżka na stojaka. Luca Brasi zatem musisz być piękną Kobietą. Ja mam ciemne brwi i rzęsy, cieszę się bo nie muszę stosować np. henny wtedy bym dopiero wyglądała jak jedna wielka chodząca groteska. Zawsze się zastanawiałam czemu młode dziewczyny chcą szybko wyglądać na dorosłe a te dojrzałe kobiety oddałyby wszystko by odjąć sobie lat. Ja mam dołeczki w policzkach i wyglądam na słodkiego bladolicego urwisa :).

Gość kasztan kasztanowy
chyba coś w tym jest, ja również się nie opalam, nie żebym unikała słońca jak ognia, ale latem (i nie tylko) gdy moje koleżanki z dumą prezentują swoje przypalone w solarium ciała, ja chodzę sobie taka córka młynarza, ale za to mając 30-tkę na karku wszyscy dają mi o wiele mniej. Mam wrażliwą skórę, na solarium reaguje bardzo źle, jedna z moich nielicznych prób skończyła się prawie poparzeniem, dlatego obiecałam sobie że NIGDY WIĘCEJ SOLARIUM. Poza tym uważam że nadmierna opalenizna wygląda bardzo źle. Natomiast jasna zadbana skóra wygląda zdrowo i naturalnie. Dziewczyna znająca swoją wartość nie musi przypiekać skóry, żeby czuć się i wyglądać dobrze. Odnośnie czy to się podoba facetom - zasadnicze pytanie: JAKIM facetom podobają się takie przypalone panie?