Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdeeded

urodziny w sali zabaw, pytanie mam

Polecane posty

Gość wdeeded

juz sie dowiadywalam na miejscu co i jak i wyszlo ze place kilkanascie zl za dziecko(min 7 dzieci) i u nich kupuje przekaski jak paluszki, krakersy lub na slodko cukierki, ciastka i inne takie, no i napoje. A SWOJ PRZYNOSZE TORT, CIASTO I OWOCE. No ale wlasnie o jakis dodatkowych kosztach za opieke nie mowila nic, a ja tez zapomnialam sie spytac. Jak to w koncu jest??Placi sie tylko za pobyt dzieci+jedzenie i nic wiecej???

Gość produkt bezglutenowy
U nas płaci się tylko za wynajęcie sali - w tym oczywiście jest już wliczony koszt zabaw dzieci na całym obiekcie. Natomiast jedzenie, tort, picie jest we własnym zakresie. Dziećmi opiekują się rodzice. Nie ma tam żadnych opiekunek.

Gość u nas mozna wynająć
animatora zabaw za dodatkową opłatą i wtedy dzieci mają zorganizowany czas a jak nie wynajmiesz to w sumie biegają samopas.

W KRAKOWIE W GIBONIE JEST TAK ŻE JEST PARE PAKIETÓW ALE JEŚLI CHODZI O OPIEKE TO ANIMOATOR KOSZTUJE 100 ZŁ EKSTRA,TORT TEŻ W GRANICACH 100 ZŁ A CO DO TYCH PAKIETÓW TO JEST TAZ ZE NAJTANSZY NP.JEST BIAŁY OBRUS Z BIAŁYMI KUBKAMI I TALERZYKAMI A TE DROZSZE SĄ Z BAJERAMI KOLOWYMI JAKIES PISZCZAŁKI I CZAPECZKI.JAK ROBIŁĄM 2 LATA TEMU CÓRCE BYŁO 11 DZIECI MIAŁAM ANIMATORA O MALUJE JESZCZE BUZIE WŁĄŚNIE TO W SUMIE NAS WYSZŁO Z TORTEM Z PRZEKĄSKAMI 600 ZŁ