Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Błyskotka_

to są duchy??

Polecane posty

Nie weźcie mnie za wariatke ale coś mi nie gra w domu... 2 dni temu w nocy na panelach na podłodze stała od 2 tygodni butelka z proszkiem równo o godz. 24 przewróciła sie zbytnio uwagi nie zwracałam ale od tamtego czasu dzieja sie dziwne rzeczy lampka nocna która stoi na biurku sama sie zapala jest ona dotykowa ale przeciez jak sama nazwa wskazuje "dotykowa" wiec działa na dotyk....

Gość espiryt
Nie masz w domu zwierząt żadnych?

Wlaczniki dotykowe dzialaja na zasadzie takiej jak neonowka (takie cos co swieci jak sie wlozy do gniazdka i dotknie metalowej koncowki). Dotyka wiec cos ten przelacznik i przez to sie wlacza, ale moze byc tez winna wilgoc, albo kurz. Duch nie moze, bo nie ma cialo, ktore moglo by przewodzic prad :D

Gość gość
Ja mam takie 2 dotykowe lampki nocne w czym 1 sama się włącza,a 2 nie. Nie mam pojęcia co za przyczyna jest wilgoci raczej w domu nie mam i kabel też nie dotyka niczego prócz ściany z karton gipsu i szafki nocnej.

Gość gość
Tą co sie włącza, robiła malutka chińska dziewczynka i ją źle zmontowała ze zmęczenia. Za karę nie dostała swojej miski ryżu i zmarła w nocy na siedziąco - bo musiała ją naprawaić przez całą noc. I ona ją cały czas naprawia....