Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adddaa

Czy to ciąża??

Polecane posty

Gość adddaa

Bardzo chciałabym zajść w ciąże i słuchajcie, mam dziś 22 dc, mierze rano temperature i mam ok 37 st. i pojawilo mi się dziś niewielkie krwawienie tak jakby krew pomieszana ze sluzem, nie wiem czy jak zrobie dziś test to pokaże prawidłowo??

Gość adddaa
nikt nie odpowie??

Gość niektore
niektore kobiety mają takie krwawienie, oznacza prawidłowe zagnieżdzenie zarodka, wg mnie możesz być w ciąży, ale poczekaj do dnia okresu i wtedy kup test

Gość adddaa
owulacje miałam 14.09

to jeszcze 3-4dni i test powinien być wiarygodny. Oczywiście, jeśli owulacja była dobrze wyznaczona, a nie obliczona :) I rzeczywiście przy zagnieżdżaniu może być plamienie, a to by sie czasowo zgadzało, bo zazwyczaj jest ono 6-14dni po owu, średnio 10

Gość adddaa
byłoby swietnie :) staram się od stycznia a dopiero w tym miesiącu mogę powiedzieć że coś się ze mną dzieje, tak więc jestem dobrej mysli

Gość ja tak mialam...
w 14 dc owulacja w 22 dc mialam plamienie... i juz chcialam sie na wizyte do gina umawiac, bo myslalam, ze cos nie tak ze mna. w 26 dc zrobilam test i byl negatywny w 28 dc test owu byl pozytywny i cos mi nie gralo, bo niby dlaczego ma byc pozytywny w 29 dc test ciazowy zrobiony po poludniu wyszedl od razu pozytywny. takze ciaza nie jest wykluczona