Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaczek vol.2

Jak zamaskowac siniaki na twarzy dziecka ?

Polecane posty

Gość polaczek vol.2
Soszaglebianko....ruchasz sie czy trzeba z toba chodzic ? A moze zaimponuje ci moim samochodem ? Mam astre 1.4 na gaz, pekana ,zielona i ma wygodne tyle siedzenia ...jesli wiesz o czym ja mówie ;) :classic_cool:

Gość informacja !!!!!!!!!!!!!!
będzie latał na baletach to będzie wezwanie do sądu, sprawiedliwość go nie ominie nawet nie macie pojęcia ludzie z kim rozmawiacie teraz, ale nie chcę się ujawniać

Gość polaczek vol.2
Ostro bym cie brał we wszystkie dziury, zrobimy to tysiac sposobów ;) Ale zanim zadzwonisz do mnie to pokaz swoje zdjecie bo chooya nie znalazłem na ulicy, nie bede go byle gdzie wkladał :classic_cool:

Gość polaczek vol.2
To jak ? bo juz zakładam moja nowe wysciowe czarne skarpety z biedronki ;) Nóweczki ze znaczkiem jakosci Q :classic_cool: Lubisz facetów z skarpetkach ?

Gość polaczek vol.2
Mama mi tez kupiła ostatnio nowe dzinsy lewisa (((:classic_cool:))) Jak chcesz to je załoze a ty mi sie rozepniesz zebami i sciagniesz do kostek azebys moga posmakowac mojego ksiecia z bajki ;) A to wszystko na siedzeniu oblozonym pokrowcem z biedronki ,oczywiescie znak jakosci Q jest

Gość polaczek vol.2
PAtrzcie leszcze jak sie wyrywa laseczki na forach, soszaglebianka juz siedzi u mnie pod drzwiami i czeka grzecznie w kolejce na swoja porcje nasienia :classic_cool:

Gość kaska2231
moze to prowo marne i glupie. ale ja chce miec sumienie czyste, wiec zglosze to do kuzyna ktory zajmuje sie szukaniem takich ludzi ktorzy mysla ze sa w necie bezkarni i zupenie anonimowi. a jak dzieciakowi faktycznie dzieje sie krzywda co sam jawnie przyznales to bedziesz miec klopoty. wszystko w necie zostaje.

Gość NAWET JAK TO
PROWO, TO JESTES ZALOSNY NIEMILOSIERNIE

Gość pastafarianka raktywacja
prowko, przecież każdy zna altacet.