Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarantha

robic test czy czekac? tydzien po owu

Polecane posty

Gość amarantha

pomóżcie proszę. zastanawiam się, czy test ciążowy, który chcę zrobić, będzie chociaż trochę wiarygodny, czy w ogóle nie ma sensu go jeszcze robić? owulację prawdopodobnie miałam 14-16 września, kochaliśmy się z narzeczonym bez zabezpieczenia 17stego. okres po luteinie zawsze miałam jak w zegarku, powinien być wczoraj. czy jest sens jechać po test? :) bardzo dużo teraz czytałam na ten temat i mieszka mi się juz wszystko, dlatego nie odsyłajcie mnie proszę do innych tematów :) a dlaczego po prostu nie poczekam? dlatego, że chcemy bardzo dzidziusia, a ja od kilku dni czuje sie jakoś "dziwnie" - no i jakoś nakręciłam się na to i nie chce czekać :)

Gość amarantha
wszyscy mowia zeby czekac z testem do pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki ... ale wlasnie nie bardzo rozumiem, czy tego samego cyklu? to chyba za wczesnie troche? :)

Pierwszy dzień miesiączki, to pierwszy dzień nowego cyklu. Testuj w ten dzień, kiedy masz dostać okres, a najlepiej kilka dni później, bo stężenie hormonu może być za małe na test domowy. Albo zrób badanie z krwi.