Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa675\

niemoge stracić dziewictwa;( prosze o pomoc

Polecane posty

Gość onaaaaaa675\

kochani mam problem od duzszego czasu próbujemy z moim partnerem sexu ale sie nie udaje jestem dziewicą i kiedy on wkłada mi do pochwy do penwego momentu potem czuje jakby mi dosłownie chciało rozerwac coś w środku i próbowaismy tyle razy i nic niewiem co mam robić;( prosze was tylko bez głupich komentarzy

Gość onaaaaaa675\
??

Gość onaaaaaa675\
up

Gość onaaaaaa675\
on coś do mnie mówi, ale ja nie znam swahili :(

Jeżeli on nie może włożyć nawet samej główki penisa, tzn. że masz grubą błonę dziewiczą i w tym leży problem. Jeżeli główka wchodzi i ból pojawia się później, tzn. że masz po prostu krótką pochwę.

Niektóre kobiety mają naprawdę krótką pochwę, mającą 5-10 cm. Dalej penisa nie da się włożyć bo napiera na koniec pochwy i kobietę po prostu boli.

moja koleżanka ma ten sam problem lekarz powiedział jej, że ma grubą błonę deziewiczą i może ona dopiero całkowice peknąć przy porodzie.. pomimo to kochają się ze swoim partnerem, ale on nie wkłada do końca, bo ja boli, unikaj pozycji na pieska, pomału przzwyczajaj swoją błonkę do sexu i penisa.. delikatnie...

moja koleżanka ma ten sam problem lekarz powiedział jej, że ma grubą błonę deziewiczą i może ona dopiero całkowice peknąć przy porodzie.. pomimo to kochają się ze swoim partnerem, ale on nie wkłada do końca, bo ja boli, unikaj pozycji na pieska, pomału przzwyczajaj swoją błonkę do sexu i penisa.. delikatnie...

a jak głęboko wkłada? bo może ma za długiego penisa dla ciebie a tak na marginesie dziewictwo już straciłaś dawno bo jakieś kontakty seksualne masz za sobą ;p

Gość no dziewica to Ty juz nie
jestes raczej, skoro tak dlugo probowalas...

Gość no dziewica to Ty juz nie
Ty tylko blony przebic nie mozesz/ Wydaje mi sie, ze to znaczna roznica ;)

Gość onaaaaaa675\
sorry że nie odpisywałam, ale znowu próbowaliśmy :) dzięki za odpowiedzi, temat już nieaktualny :classic_cool:

Gość onaaaaaa675\
pff to ostatnie to podszyw... powiem wam tak jak wkładał to tak niby włozył do połowy dlugosci a potem juz nie mogł bo tak mnie okropnie bolało ;/ on ma długosc chyba 16cm

Gość onaaaaaa675\
up

Gość onaaaaaa675\
up

Gość Krzysiek prawiczek
dla mnie jesteś juz spróbowana, uzywana, jesteś dziwka i zerem, zwykła tania nieszanująca się szmata