Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna28

prosze o rade

Polecane posty

Gość martyna28

witam serdecznie, ostatnio z męzem adoptowaliśmy córeczke, i nie jesteśmy pewni czy ją ochrzcić... sprawa jest następujaca... ja jestem ateistką a mąż katolikiem, mam chrzest i pochodze z wierzącej rodziny, ale zrezygnowałam z Boga i kościoła... teraz jest problem bo nie wiem czy chrzcić córke czy nie, w przyszłości nie chce jej narzucać swoich poglądów i mąż też nie , chcemy aby sama zdecydowała, czy sądzicie że lepiej ją teraz ochrzcić czy poczekać jak dorosnie i sama zdecyduje.... z drugiej jednak strony trudno mi jest uczestniczyć w tej ceremoni, gdyż sama w to nie wierze a zapewne bedę musiała

Gość gjagudLQA
ochrzcij ją..... Ty z rówieśnikami poszłaś do Komunii a ona co ma sama zostać w klasie a reszta bedzie miala frajde.... beda mowic inne dzieci jak bylo oh ah eh a Twoja corka co? bedzie miala 18 sama zdecyduje czy pozostac we wierze czy postapic jak Ty. a przy okazji musisz choc troche wierzyc ze jest ktos nad mami bo piszesz ladnie z duzej litery Bog.... czyli respert przed czyms czego nie znamy a gdzies w glebi domyslamy sie ze jest.... tez nie chodze do kosciola same judasze w pierwszych lawkach a jak tylko wyjda z kosciola to pierdoly i byle komu dupę obrobic...